Как да я задоволиш през онзи период от време

Как да я задоволиш през онзи период от време

Можем да ти изброим 70 причини, за които да обичаш една жена. Най-популярните са 69 и мусака, но любимата има и много други качества, които са трудно откриваеми в началото на връзката. Много критици са описвали взаимоотношенията между двата пола: връзката на мотопеда (два такта и изпразване), лашкам те като пернишко бутало (разкрива сексуалната мощ на партньора) и мощната прахосмукачка „Тайфун“ (въздушната сила на партньорката). Всички сексуални отношения може да приключат, когато партньорката вдигне червената светлина.

Това може да са само добри новини за теб, ако се „уважавате“ през по-голямата част от денонощието и героят носи своите рани от приятелските „търкания“. 

Мислиш си, че е време за почивка с бира, мачове и спокойно време за заспиване на дивана, но живееш в заблуда! Жената в цикъл иска повече секс от разгонена женска горила, която злоупотребява с партньора си около 200 пъти за два дни. Не се обиждай, когато ти кажат, че си като горила! И ако искаш тя да ти се усмихва през оставащите дни до зелена светлина, остани със следващия материал. Как да задоволим жена в цикъл? Лесна работа!

1. Вратът

Той влиза в зоните, които често може да я накарат да настръхне. Използвай езика си, за да я накараш да вибрира като стар Siemens, когато получаваш смс! Можеш да използваш и зъби, с които да събудиш ранимата душа на страдащата мръсница в нея. Можеш да комбинираш всичко, което си виждал, че й харесва. Елементът на изненада ще й допадне доста, а оттам ще трябва да продължиш на юг към щастието.

2. Гърдите й

Спомняш ли си първия път, когато очите ви се срещнаха? Мда, гледаше долните очи и се опитваше да си представиш останалата част, която беше подло прикрита от деколтето й. Тук трябва да отбележим, че има представителки на нежния пол, които не запалват като пернишки Golf на баир. Физиологията е различна за всички. Една от най-големите грешки е да ги стискаш, сякаш си стар кравар на столче. Бъди нежен! Гърдите й са достатъчно чувствителни и най-лекото погалване може да я накара да скимти като куче на синджир. Прави бавни движения и наблюдавай колко време ще й трябва, за да настръхне, а след това можеш да й поговориш на френски. Кръговите движения са изключително ползотворни. Има жени, които са споделяли, че точно по този начин могат да изпитат много по-силен оргазъм, отколкото при нормален вагинален секс. 
3. Пръсти

Али Джи имаше стара травма от годините, в които миксираше на пулта. Ти нямаш такива проблеми и можеш спокойно да й покажеш защо тe наричат „Сръчните пръсти“. Признаваме, че може да те хванат с „червени ръце“, но всеки трябва да се жертва по един път за отбора. Освен това знаем, че и жените практикуват този спорт, когато са сами, но в играта използват и душа. Най-голямата грешка е да си мислиш, че играеш на старото Nintendo. При всяко едно положение трябва да държиш емоциите си под контрол. Наблюдавай я, защото най-често ще участваш в играта „Топло-студено“. Вложи малко повече търпение и после може да се озовеш в следната точка!

4. Време е за баня

Има представителки на нежния пол, които не издържат след няколко дни. Тялото й има нужда от груба любов и тя няма да се срамува, а ще те замъкне в банята, където ще можеш да я накараш да каже „Хо-хо-хо“ наобратно! Единствената разлика в такива отношения е, че евентуално ще усетиш, че обстановката е по-влажна. В най-лошия случай ще слагаш дъждобран и всичко ще върви по вода. 

5. Алтернативата

Щастието на мъжа винаги е зад гърба на една жена. Просто трябва да застанeш зад нея и да я направиш щастлива. И когато една врата се затвори, на друга започва да се звъни. За достъп до задната стая ще трябва да поискаш разрешение. По тази тема ще срещнеш разнообразни противници, но познаваме жени, които искрено се радват на този сексуален контакт (проверено е). Не забравяй, че не всичко е такова, каквото го виждаш след 12 часа, когато пуснат порното!