Тествай я

Тествай я

Защо мъжете се обвързват? Според един от най-възрастните ергени, който наскоро предаде фронта, мъжете се обвързват в онзи момент, когато прането стане повече от бирата. Да, грубо е, но истината е, че никой не иска да си развали приятното ежедневие. Връзките не са нещо толкова лошо – все пак си само на още един човек разстояние от тройка (препоръчваме да търсиш жена). Как да разбереш дали една жена е правилната за теб? Помагаме веднага!

1. Външният вид

Знаем, че вътрешната красота е по-важна, но не можеш да предложиш секс от първата среща. Можеш, но трябва да си в ранга на чичо Чарли. Всеки мъж има определени критерии, но основните части, които играят особена роля са: гърди, седалищен мускул, интелект и приоритети. От тези четири ще трябва да направиш компромис с едно. Ако и четирите са изпълнени – доведи девойката в редакцията за проверка. 

2. Споделяте общото простраснтво

Съжителството е доста важен момент от всяка връзка. Ако прекарвате цялото си време в една къща, няма никакъв смисъл да се харчат излишни средства за допълнителен наем. Пробвай да прекараш седмица в тях, а после и седмица в твоето място. Ако до няколко месеца не сте се разделили, действай смело. Добре ще е да прибереш мръсните чорапи и да погребеш Рони (умрелият хамстер). 

3. Партита

Помисли си за всички купони, които си правил с дружината. За онези снимки, които пазиш в сейф, защото можеш да разрушиш няколко връзки и брака на съседите – това са нещата, от които не трябва да се отказваш. Жената в една връзка трябва да играе още една роля освен източник на безплатен секс (поне сме искрени) – тя трябва да бъде партньорът в престъплението, без да убива желанието за надбягване с автобуса и изграждането на снежен член пред дома! Винаги трябва да търсиш +1 за алкохолни вдъхновения и мисии.

4. Да бъдеш себе си

Знаеш, че никой не е това, което изглежда – нещо като матрицата! Всеки има своите малки демони и навици, които може да побъркат околните. Една от най-положителните черти на твоята партньорка ще е да те остави да бъдеш себе си – онзи вечно гладен пръдльо, който никога не вдига седалката на тоалетната, мерси!

5. Човещинка е

Какво най-много мразят жените? Мъжете, космите по сапуна, седалката на тоалетната чиния, газовете ти, бъркането в носа, компютъра и конзолата ти, мръсните ти чорапи, зарязаните чинии, разхвърляната къща и още много други! Идеалната партньорка ще е тази, която не води война, а просто приема, че от време на време ще освободиш душата. Защо да държиш лоши работи в себе си! За всичко останало ще се опиташ да се промениш, но очакванията не трябва да са високи!

6. Бившите

Партньорката ти не е паднала от Марс, за да знае, че си бил обвързан и преди, но като истинска дама ще пропусне този въпрос. Нищо няма да й стане, ако не знае за дяволската тройка с близначките от морето. Ако все пак този въпрос се появи имаш няколко варианта за отговор: бил си девствен, една и със сигурност си бил девствен!

7. Компромисите

Ти се примиряваш с факта, че жените гледат Twilight, а те знаят, че по всяко време има футбол и като добри хора ще напуснат къщата, за да не слушат натуралната каруцарска визия, която всеки мъж придобива вечер пред телевизора!

8. Пътят

Това е онзи момент, в който пътувате заедно. Важен момент от всеки тест. Мъжът пътува с четката си за зъби, а жената взима всичко останало и дори се оплаква, че не е успяла да събере повече обувки в гардероба. Изпитанието тук е да издържиш ставането в 5 часа сутринта, да пиеш две кафета на гарата, докато чакаш забавянето от 2 часа, да преживеш 5-те часа път и накрая да успееш да се смъкнеш до бара с жената, за да изпиете по една бира. Тя е издържала теста, ако е все още с теб! Пътят е дълъг, стават инциденти!

9. Когато не правиш секс

Наистина ли си мислиш, че винаги ще имаш сили за секс? Грешка! Един ден ще се приберете у дома като световни шампиони от WWE – смазани! Това е моментът, в който ще спите. Тя трябва да знае, че се обичате и просто преминавате на следващото ниво – пенсионерска връзка!

10. Първият скандал

Ще бъде епичната гладиаторска битка! Мълчали сте толкова време, преглъщали сте толкова обиди. Заставате във всеки ъгъл и започвате лютия скандал! След него ще има и други, но поне ще разбереш, че няма нищо перфектно. Не бързай да свикваш със скандалите, защото тя ще е в цикъл още дълго време!