Кого най-често псуваш?

Кого най-често псуваш?

Да, знаем, че псуваш като стар каруцар, когато съвсем издивееш и, не – не го смятаме за мегапросташко (което не говори добре за нас, ама карай…). И ни е ясно, че псуваш в много ситуации и много хора! Но ето кои са основните виновници.
 

Тъпаците на пътя

Независимо дали си кореняк софиянец и обектът на попържните са „селянчетата“ или обратното, на пътя винаги има повод за споменаване на любовта към чуждата майка! Особено ако колата, която прави гафа, е шофирана от жена
 

Сервитьорката

Обърква два пъти поръчката, след като сте я чакали 15 минути да дойде и да я запише, носи храната студена, а за капак излива половината ти бира върху панталона ти! Стискаш зъби дълго време, но преди учтиво да повикаш управителя, псувнята излиза, натопорчена като войник!


Противник на карти/табла/съботното мачле

Хубаво е преди играта да започне да се уточните за тия неща – някои пичове адски много се палят при някое препсуване или намек за такова, по време на игра. А тогава, трябва да го изясните, тия неща са позволени! Иначе за какво е после бирата?!
 

Съдията

…винаги е пе*ерас’! Не свири очевидна дузпа, измисля си друга в полза на противниковия отбор, тъп е, тича като плужек или просто е грозен – няма значение, винаги е в грешка!
 

Контрольорите

Гадните им сини елеченца, да ги… Да, знаеш, дебнат като коьоти около царско угощение и искат да си дадеш последното левче за билет, а не за баничка, гадовете, тяхната…!!!


Пенсионерите

Добре, де, ясно, че един ден, живот и здраве, и ние ще остареем, ама 4 туби за вода в посока Халите в 07:30 сутринта – what the fuck?!?


Преподавателите

Винаги искат да те прецакат, нали? От началното даскало през гимназията до университета! Понякога си даваш сметка, че може грешката да е и в теб, ама най-често техните майки и лели го отнасят!
 

Институциите

Като цяло българинът си умира да псува депутати, енергоснабдяване, ВиК, топлофикация, медиите, всички! Не трябва да правиш изключение – бъди истински нашенец!

 

ФБ