Нещата, които не са куул

Нещата, които не са куул

Дойде време за най-приятния сезон от годината – Сибирската пролет! Радваме се много на жегите от 3-4 градуса и забелязахме, че кошмарът наближава. Дойде времето за поредните модни издънки, които може да те разплачат от смях и да гарантират, че ще споделиш историята на ForeverAlone-пича. Препоръчваме да избягваш всички модни тенденции за лято 2012, ако искаш да стигнеш до следващото лято.

1. КосмИте по мозъкодържача

Не успяхме да измислим нещо по-оригинално, но знаеш, че сме дебилни натури, които крадат.

Отричаме се от следната гелосана подредба, с която е сигурно, че няма да получиш нищо повече от сочене с пръст и смях по улиците. Злокачествените перуки за сезона са: Роналдо, зализан Роналдо, косъм на равно поле и прическата на Бланка от Street Fighter!

2. Шкембе

Като истински носители на този лоен щит ще кажем, че не е хубаво да злоупотребяваме с него. Шкембето страда, когато е в прилепнали тениски или разтяга копринени ризки на Armani от Димитровград, ‘щото там е столицата на фешЪна, нали? Няма нищо лошо в любовния тласкач, но не е най-приятната гледка, а да не говорим, че има грешни люде, които заковават показалеца в пъпчето.

3. Панталони, джинси, дънки и други гащи

Сигурни сме се изкривили, ама не разбираме идеята на онези забавни и изсулени гащи в стил „Май се на*рах вчера и сега си личи“! Сигурно са много шик и онези, които се впиват в задника и позволяват на комбито и базалтовата плоча да подишат въздух. Предупреждаваме, че долнище Adibas в сиво е модерно само в Перник.

4. Цайси

Нещото, от което се страхувахме най-много! Очилата на Джъстин се откриват във всеки китайски магазин и кифлите решиха, че това е модерно. Наистина ли смятате, че очилата на баба, с които чете Трета Възраст, са изключително сексапилни? Жените с очила са секси, но се надяваме, че човекоподобните няма да си купят такива, защото тези са прозрачни и този път ще виждаме дък-фейса!

5. Ескимо ботушки

Виждал си ги! Те са едни огромни, пухкави и дебели. Напомнят за чао-чао и определено спарват краката на бамбината, която никога няма да събуем! Предполагаме, че са най-приятното нещо през лятото след сандалите с чорапи. Избягвай ги!

6. Джърк дрехите

Ще ги разпознаеш, когато ги видиш. Те са с няколко номера по-малки и показват огромните издутини по тялото. Предпочитаните цветове са розово, електрическо зелено, оранжево и всички останали от бойните окраски на грижовните мечета. 

Коментари