Признаци, че сте в щастлива връзка

Признаци, че сте в щастлива връзка

Брачните консултанти, сексолозите и Наталия Кобилкина, са само малка част от хората, които могат да дадат полезен съвет за Вашата връзка или поне да Ви вземат парите, докато не спират да правят комплименти. Българският мъж рядко се нуждае от подобни съвети, след като се смята за един от основателите на Brazzers и се гордее с титлата „Активист и режисьор на българско родно порно“ – интернет буквално се залива от самодейното творчество. Няма да говорим за талантливите пред обектива, а ще хвърлим малко светлина върху всички терапевти и желанието им да Ви насочат към щастливия път на връзката – такъв няма, но го разбирате след определена сума. Не е необходимо да бъдете експерти, за да разберете, че връзката се движи в правилната посока и желанието за изневяра е сведено до минимум.

Как можете да разберете, че връзката Ви е пълноценна? Кратката справка ще покаже всичко това в следващите редове! 

Сексът става ежедневие

Сухият режим се превръща в легенда и за двамата. Забравили сте порното или го гледате за натрупване на знания, приемане на нови предизвикателства или изпращането на вечната Лиса Ан в заслужена пенсия (тази жена си скъса задника за Вас). Натовареният работен ден и стресът със сигурност ще пречат на мераците, но всичко минава, когато има време за близка среща под чаршафите с усилено търкане. Високото количество секс намалява риска от изневери и търсенето на други. Един мъж е щастлив, когато се събуди и осъзнае, че сутришната ерекция е пропусната – с малко труд ще вдигне знамето, но липсата на подобен елемент е доказателство, че сте напълно задоволени или пребити от работа.

Скандалите за глупости

Изобщо не си мислете, че връзката Ви ще бъде завинаги цветя и рози. Скандалите ще се превърнат в ежедневие и ще бъдат изморителни. Не бързайте да си мислите, че сте изгубили блясъка си, защото това не е вярно. Спорът ражда истини и често доказва, че и двамата все още имате интерес един към друг. Скандалът показва, че нещо по веригата се е счупило и имате желание да го поправите. Съвършените отношения могат да бъдат само предупредителен сигнал, че нещо или нищо не е наред. Тихите води са най-измамни, просто отбелязваме! 

Мързел

Вярно е, че жената е способна да измисли стратегия за военен батальон и да Ви накара да мечтаете за ергенските години, но най-накрая ще имате възможност да седнете на дивана и да пропуснете досадното преследване на фусти в бара. Напускането на дома ставаше, защото искате да получите малко внимание и за малкия приятел – излагането вече не е необходимо. Един мъж е завършен, когато може да налее хубаво уиски, да седне пред телевизора, да качи краката на масата и да изслуша лекцията „Защо не трябва да си качваме краката на масата“. Мързелът винаги идва с най-добрия си приятел…

Плюскането

Учените са установили, че участниците в една връзка са щастливи, когато дебелеят доволно и продължават да правят същия секс. Тези връзки може и да убиват, но поне е сигурно, че ще се наситите на всичко, което някога сте искали. М-да, щастието не може да се опише с думи, когато милото усъвършенства производството на мамината мусакичка. Коремните плочки ще изчезнат, малкото сладко дупе на милото ще се превърне в нещо, което хората наричат Кардашиян и най-важното е, че всички ще бъдат щастливи. Технически погледнато ще разберете какъв секс правят пълните жени (не се описва с думи) и ще осъзнаете, че цял живот сте били в заблуда относно потенциала на голямото дупе. Размерът на щастието е правопропорционален на размера на мъжкия корем. 

Ревност

Наистина е трудно да признаем, но мъжете ревнуват, а това е само знак, че са успели да се привържат към своята партньорка. Откриването на правилната жена ще доведе до куп проблеми, главоболия и издирването на грешника, който си мисли, че може да й говори на „Мило“, „Шуши“, „Муци“ и други подобни. Подобно отношение от останалите амигос е непростимо и обикновено се таксува като потенциална заплаха на мъжкото царство изградено изцяло от мусака, секс и експериментална форма на мързел. Дами, вашите мъже ревнуват, просто няма да го покажат по познатия начин. Мъжката любов винаги се изгражда с мотивите за собственост, които ни карат да Ви проверяваме телефоните, мейлите и дори да предупредим грешника за навлизането в чужда територия… с тухла четворка по лицето (примерно).