Малките безплатни радости за една жена

Малките безплатни радости за една жена

Връзката е нещо хубаво. Да, казахме го, не очаквай, че животът ти ще е протече като този на Муди. Нямаш шанс, друже. Единственият вариант да преживееш мечтата е с достатъчно наркотици, за да можеш да включиш фантазията.

И да, трябва да показваш чувства към нея, които често се изразяват с подаръци и мили жестове. Това е цената на всяка връзка – трябва да платиш романтичния данък. Представяме най-добрите и безболезнени начини за запазването на щастието и равновесието на планетата. Любовтта е безплатна, но само се опитай да й покажеш колко много я обичаш – нямаш толкова пари, братле! И все пак има жестове, които не струват нищо, уреждали са почти всеки със златна карта за задния й вход, както и екстри като окови и копринени чорапи. Бъди малко по-добър за нея и спечели всичко, което искаш!

Целувките

М-да, искаме да са повече френски, но на публично място е по-добре да пропуснеш. Не е толкова лошо, ако тя използва по-малко грим и не прилича на кокоши задник в лицето. Целувките са мил жест за нея, стига да нямаш палавия език на пепелянка… Пробвай и ще се доближиш до целта си. 

Лъжичките

М-да, знаем какво ти е! Постоянното търкане на нейните изкусителни части е достатъчно, за да можеш да теглиш Боинг на пистата. Стискай, друже, това е изпитание. Гушкането е нещо като нежната виагра за жените. По някаква причина, те започват да освобождават хормони на щастието, докато ги гушкаш, а щастливата жена е перверзна жена, повярвай ни! Гушкай я, стискай зъби и се справи с това изпитание! Знаем, че можеш!

Малките жестове

Харченето на пари за нея е възбуждащо, но не е достатъчно. Не си мисли, че новият телефон ще я накара да протърка твоята цепеница. Добре, ще я накара, но не е това идеята. Все пак говорим за безплатните неща, нали? Малките жестове са точната доза щастие за нея. Дори не е необходимо да се бъркаш в джоба, слушай какво иска, от какво има нужда и си готов за нещо по-добро. Пробвай и ще видиш, че всичко ще бъде по-добре. Дори и един смс с текст „Обичам те!“ е достатъчен. 


Нейните усилия

Тя няма да прави мусаката на мама, дори няма да се доближава до нейните качества, но това не означава, че трябва да бъдеш гадина. Всяка жена, която те е избрала се старае да те направи щастлив. Дори и да не си доволен, оценявай това, което прави. Все някога ще се научи да свири като Лиса Ан. За всичко си трябва практика, имай търпение, бъди добър и продължавай с комплиментите.

Кухнята

Живеем в 21 век. Не си рицар и нямаш храм с 15 девойки, които са готови да излъскат меча. Чувал ли си за женското порно? Това са всички моменти, в които вършиш малко от нейната работа. Замисли се за онези досадни неща, които тя мрази. Купуваш миялна машина или започваш да миеш чиниите. Ако искаш секс, помогни й. Така няма да има оправдания с вечното главоболие. Не питай откъде знаем…

Майсторът на прегръдките

Никога не я оставяй на студено. Жените винаги имат нужда от внимание и протекция. Тя винаги ще има нужда от усещането за защита. Не пропускай възможност да си близо до нея, прегръщай я през кръста (не през задника), когато имаш възможност, дръж я за ръка, когато сте заедно. Тези малки сигнали действат много добре на подсъзнателно ниво. Прави ги по-често и ще видиш, че имат ефект.