Какво иска един мъж от жената във връзката

Какво иска един мъж от жената във връзката

Сигурно си запознат с теорията за връзките на мнозинството от психолози, сексолози и умни глави, които вярват, че всяка връзка си има срок на годност. Не ни бъркай с романтизма и вярата във вечната любов, все още не се е родил верния и не изневеряващ мъж, това е нормално, след като жената ти дава повече от сто повода на ден за кръшкане. Шансовете са винаги 50 на 50 и всичко зависи повече от жената и по-малко от теб. Ако милото не иска да те гледа с други, препоръчваме да се запознае със следващите точки, защото винаги сме казвали, че ние сме прости същества, които не изискват много грижа, но пък остават верни на този, който дава повече – представи си го като връзката с автомобила, ти я поддържаш, а тя вози повече от перфектно.

Какви може да са основните изисквания от твоя страна в една връзка, без да засягаме визията и големите цици, прочети в следващите редове! 

Без поводи, без причини

В началото на връзката, двойките се обичат толкова много, че са готови на всичко, за да задържат еуфорията на ниво. Сексът става напълно достатъчен и няма нужда нито от изненади и радости. Ти искаш да се прибереш и да я накажеш, тя искаш да си развърти малкото дупе покрай теб, за да се почувства желана – това е есенцията. С времето нещата започват да охладняват, но не защото спираш да й се радваш на червените еротични чорапи, а защото целият свят ти е на главата. Ще забележиш, че празниците остават единствената причина, за да се зарадваш, което е доста изморително. Добрата жена трябва да знае, че нищо не се случва спрямо календара и малко спонтанност може да свърши много работа. Разбира се, същото важи и за теб, но не забравяй, че жените обичат малките неща като гривни, обеци и други подобни. Покажи, че я слушаш и си запознат с нейните интереси. 

Оковите на всекидневието

Ако тя влезе от рано в режима „Лелка“ и започне да живее за правенето на вечеря, тогава ще имаш повече ядове, отколкото си мислиш. Готвенето е важна част от критериите, но понякога трябва да има разчупване на всекидневието. Мъжът трябва да бъде инициативен с идеите за почивка или прекарване на свободното време и все пак искаш и нейната инициатива, защото едва ли разпродажбата остава единственото интересно място на света. Няма да боли, ако един път се обърне внимание  и на другите места по света. Всеки от мъжкото съсловие ще потвърди, че дивото зове и понякога трябва да излезе от четирите стени. Нищо, че тя е измила къщата и е запалила ароматните свещи, ти ще имаш нужда от малките неща в живота. 

Изненадващият секс

Сексът наистина започва да се редуцира с времето – гадничко е, ама си е факт. Доказано е научно, че основният избор между двама души е качествата, които се притежават в леглото. Разнообразието от причини може да започне да те отдръпва от нея: станала е дебела, започва да се поддържа все по-малко, прави един и същи секс (всеки път), не се старае толкова много и много други. На такъв етап се случват и изневерите, защото няма нищо в леглото. Добрата партньорка трябва да знае кога да включи тайното си оръжие и да изнесе войната извън леглото. Комфортът на новия матрак е приятен, но възбудата от посещението на близкия парк, специалните ефекти на задния ред в киното и дори в тоалетната на мола, докато тя чака магазина с промоциите да отвори. Мъжът никога не отказва на жената, която иска! 

Скандалджийката

Това е форма на женското съсловие, която вярва, че мъжката вечер е свързана с оплождането на всяка вагина на крака. Истината е, че се събираш с приятели, за да призовеш духа от бутилката и нямаш намерение да търсиш други убийци на нерви от женски пол. Крайно време е жените да разберат, че не можем да пораснем и затова се събираме на малки скромни групи, които правят успешни опити за тестване на последните актуални алкохолни решения, говорим за футбол, коли, жени и политика. На подобен вселенски събор няма място за жени, позвънявания и писане на смс-и. До кога нейната женска вечер ще бъде рай за теб и ще има ли мир, когато отидеш, за да пиеш по мъжки с приятели? 

Доходите

Не очакваме, че Тамара Екълстоун да се появи в редакцията и да удари едно коляно с предложение за брак – това няма да се случи. Понякога може да е много по-трудно за една жена да бъде финансово независима, живеем във време, в което е трудно и ти да изкарваш прехраната си, но това не означава, че си банкомат. Феминистките искат равенство, независимите жени искат свобода, а позьорки не могат да го дефинират, което най-често води до неразбирателства. Добрата и стойностна партньорка прави всичко възможно, за да не бъде в тежест, тя ще бъде независима, но няма да се бие в гърдите, ще се възползва от свободата си, но няма да я навира в лицето на никой и най-важното – няма да чете Колежките, за да кифлее! И няма по-голяма радост от жена, която сама посреща затрудненията в мола, когато е харесАла сандалките, защото ти сам сменяш гумите за сезона и не се оплакваш, нали?