Как да разбереш дали е охладяла към теб

Как да разбереш дали е охладяла към теб

Подозираме, че си от онези хора, които никога не могат да разберат женските желания. Не се притеснявай, защото те не могат да бъдат разбрани, а нашата добра приятелка Сара „The Horse“ Паркър ще ти каже, че предпочитат да бъдат обичани. Подобни симпатии към нежния пол не трябва да те затрудняват, докато не осъзнаеш, че дори и в това начинание сте малко по-различни, отколкото трябва. Стратегическата грешка на повечето другари е, че винаги се надяват на конкретната да бъде единствената и незабравимата.

И докато всички обичаме Памела Андерсън, Адриана Лима и Ирина Шейк в звездна тройка (изискваме да са млади и красиви, както и необвързани), повечето имат една партньорка, максимум две, с които да прекарват времето си. Някои го наричат любов, но тя трае само три години, ако не е и по-кратка. Мъжете не обичат, те свикват с една жена и мразят промените, когато започне да им лази по нервите, договорът за съвместно съжителство се прекратява с размяната на кукли и парцалки. Всеки мъж знае, че кола и жена се избират само един път, а когато едно от двете се поправя, по-добре не поглеждай! Виж основните симптоми, които показват, че тя хладнее като стар „Мраз“ през лятото! 

Тя изкривява времето и пространството

„След малко съм готова.“, „Идвам след 5 минути.“, „Слизам!“ и много други, са само началото на историята. Живеем във времената на Rolex, G-Shock и редица други точни часовници и още няма един, който да бъде сверен с женската представа за времето. Надяваме се, че същият ще бъде патентован и с GPS, за да можеш най-накрая да разпознаваш нейните посоки и маневри, когато шофира. Какво правиш ти, когато ще се срещаш с най-красивата жена,обещала тройка с най-добрата си приятелка? Летиш като правителствен автомобил в еднопосочна улица! Щом тя закъснява и няма разумно обяснение, просто не държи толкова на срещата с теб. Жените могат да бъдат точни и дори да подраняват, което се е случвало много пъти – изводите ги оставяме на теб! 

Плановете 

Силните й симпатии към теб имат две форми: коала и кърлеж. В първият момент е готино да бъдете заедно и да прекарвате времето си по барове, гледайки футбол, а след това дори решава, че сте по-близки и се пренася у дома ти, без да си я канил, пренася се съвсем спокойно, пренарежда дома ти по фън-шуй и вече инспектира хисторито в компютъра (фазата на кърлежа). Вниманието намалява с времето за сметка на оправданията, умората и липса на сексуално желание. Започвай да се притесняваш, когато е готова да те пусне навсякъде и дори не се опитва да те спре, защото вече трябва да работи до късно или има други планове с приятели и приятелки – често срещата практика. 

Тя знае всичко

Не подценяваме по никакъв начин женския интелект, мадам Кюри успя да докаже на света, че жените имат какво да предложат, освен забавленията в кухнята, но нека не забравяме, че нейното откритие я убива. Дамите не искат да ти доказват, че знаят всичко, те искат да признаеш, че знаят всичко. В началото е интересно да водиш спорове, да дискутираш теми, които са интересни и на двамата. Всяка интелектуална среща ще те накара да се почувстваш на по-високо ниво, чувствайки се пълноценен партньор в разговора. Обратната страна на монетата се изразява в добре познатото „Казах ли ти?“. Можеш да разполагаш с най-големия полов орган, който работи като бутало на Ferrari и винаги кара жените да изпитват неземния оргазъм (описан в „50 нюанса сиво“), но дори той не може да се сравни с усещането на жената, доставено от безценния исторически момент. Радостта й е огромна, а малката победа е с вселенски срок на годност, тя винаги ще ти казва, че е била права, макар и само един път. 

Зависима към вниманието

Вниманието за жените по-силно от хероина, гарантираме! Някои превръщат фейсбука си в олтар на поклонение, други са готови да танцуват голи върху бара, за да получат необходимото внимание и нека не забравяме, че практиките никога не приключват. Най-интересното е, че възрастта не е от значение – всички са на 16 г. И нека не забравяме, че тези купони винаги се случват, когато те няма, или разбираш от приятел за последните й изяви. Сапьорите се чувстват застрашени само от камикадзето и жената – никой не знае кога и как ще избухнат. В някои моменти можеш да се изненадаш на какво са способни жените и колко еротични снимки могат да направят в секунда. 

Изобщо не пееш в хора

Не винаги можеш да бъдеш фактор в нейната женска вселена. Причините може да бъдат най-разнообразни – от липсата на BMW до не си неин тип. Можем да изброяваме цяла вечер, което едва ли те интересува, но със сигурност искаш да разбереш, когато дори не играеш в същата лига, в която са позиционирани и останалите амигос в жестоката битка. Първите симптоми на едно „ново приятелство“, в което ще бъдеш изцяло използван за нейните нужди са: липсата на желание за среща, постоянен чат и никакъв шанс за нещо повече, както и признаване на твоето съществуване, когато някой трябва да я вземе, за да я прибере. Дори и само едно от горните да се случва, с изключение на признатата и извоювана свобода, препоръчваме да преосмислиш избора си – все пак има достатъчно жени за всички!