Видовете с*кс вкъщи

Видовете секс вкъщи

Уикендът е синоним на мързела. Не искаш да поглеждаш телефона си, не искаш да мърдаш от вкъщи и имаш силна нужда от студена бира и жена без гащи, която да се носи ефирно из къщата. Жените са добри в последното. Те пъхат изкушението в къси панталонки, клинове или просто го оставят така, да показва „панорама де путаре“ (италиански).

Докато четеш този текст, твоята може да е минала няколко пъти покрай дисплея, за да повърти опашка. Включи режим „God Mode On“ и я накарай да запомни този уикенд! За онези моменти, в които „стоенето вкъщи“ е равно на „секс до протриване“! Запознай се с по-интересните фази на домашния секс!

1. Закуската

Забрави за сутрешните палачинки. Вземи шоколада, постави милото на масата и започвай да се храниш. Направи си „френски кроасан“ и я накарай да мърка за добро утро. В тази поза ще й направиш 34.5% от най-добрата поза. Заслужава си, а и е с вкус на Nutella. 

2. Кухненският плот

Той е помощно средство за добрата домакиня и истински предизвикателство за мръсницата. С негова помощ можеш да превърнеш готвеното в истинско удоволствие, а и извършваш полезна дейност: правиш милото щастливо, но все пак гледаш към печката, за да не загори лука. И после казват, че кухненските роботи могат всичко! Когато достигнат до функция „Оргазъм“, ние ще излезем от територията на милото.
3. Банята

В горещото време е хубаво да се охлаждаш. Пусни хладката вода и изтъркай гърба. Уредът за търкане е твой избор. Напомняме, че във водна среда ще можеш да надникнеш и в задния вход, но бъди джентълмен – първо почукай! В банята не трябва да забравяш гуменото пате, джапанките „Оскар“ и перверзните идеи. Избягвай сексът върху тоалетната чиния и мивката. Тези са чупливи! 
4. Диванът

Той може да бъде „Гушнахме се и всичко стана много бързо“ или „Седнах до него и ръката ми отиде на правилното място!“. Сексът на дивана има много предимства. Милото няма да си наръби коленете, докато дупето й ще бъде на удобна височина, за да го… помилваш! Да не забравяме, че и панорамата ще бъде доста красива. Трябва ти един надпис „Brazzers“ и вече си готов за порно звезда. Ако се намирате в хола, задължително й пусни порно! Избери по-красиви жени, защото знаем, че всяка девойка е запазила по една щипка „Би“ в себе си! 
5. Терасата

Достатъчно хладно е, за да не се свариш и ще имаш прекрасна гледка към Витоша и други забележителности в квартала. Тръпката от гледачите също присъства и допада на определени хора. Внимавай да не паднеш през прозореца – не искаш да й бъде последния оргазъм, нали? И задължително изчисти! Остават и опасностите от фасовете на другите съседи. Най-важното е да не изхвърляш шушляка през тересата, защото има хора и на долния етаж, а те нямат нужда от твоя ДНК материал. 

6. Леглото

То може да бъде най-горещото и най-скучното място! Всичко зависи от твоето желание и перверзното бельо на милото. Дами, време е да откриете латексовите дрешки, дългите чорапи и бразилската лентичка (не е задължителна). Ние ще използваме любовните окови и ще правим това, което винаги сме искали с вас (най-често къмшот в окото). Връзването на любимата е доста сериозно удоволствие, но не забравяй да спазваш графика. Всеки иска да бъде господар на секс роб. Преди това е препоръчително да скриеш всички дълги и дебели предмети, които може да се озоват в теб (сещаш се). Не можеш да имаш пълно доверие на жените, нали?