В училище бе неудачник и обект на подигравки, а днес е мечта на мъжете и идол за милиони:

Едва ли ще познаете смешноватото момиченце от черно-бялата снимка. Днес тя е успешна и невероятно красива жена , модна икона и идол за поколения други жени.

За нея може да се пише много и то доста дълго време. Тя обаче е едно от тези момичета, които са имали нещастно и самотно детство , но съдбата им се е усмихнала и са добили слава и популярност.

Става дума за Виктория Бекъм. Тя е живият пример за това, че дори когато целият свят е срещу вас, няма място за отчаяние! Вярвайте в целта си, преследвайте я упорито и мечтата ви ще се сбъдне!

Детство и юношество на Виктория

Виктория Бекъм малка

Семейството, в което расте малката Виктория, е хубаво и здраво. Баща й – Антъни е архитект, а майка й се казва Жаклин. Виктория има брат и сестричка Луиз. Въпреки семейната идилия бъдещата певица няма никакви приятели. Тя се е чувствала ужасно самотна, но се е опитвала да не показва на съучениците си болката, която изпитва. Тя е търпяла постоянни унижения.

Брюнетката не е бягала заедно с останалите от час, за да пуши по тоалетните и не е пропускала уроците си, за да прави глупави неща, присъщи за тийнейджърите. Именно затова тя е наричана аутсайдер и е търпяла множество подигравки.

Още в училище, обаче, Вики успява да покаже таланта си. Тя е започнала да танцува, да се занимава с актьорско майсторство, пеене и хореография в училище и в колежа.

Виктория Бекъм тийн

В средата на 90-те години успешно преминава кастинг и става една от вокалистките на световноизвестната група Spice Girls. От този момент животът й се променя драматично и идва време за славата.

Творчество

Може и да са я наричали неудачник в училище , но сега е една от най-желаните жени в света. Секси брюнетката се откроява, където и да отиде. Именно затова тя дори получи прякор от феновете си – “Chic Spice”.

 

историята на Виктория Бекъм

През 2000 година, когато групата се разпада, младата певица се опита да продължи със солова кариера. Първите й парчета изглеждаха успешни, но не стигна много далеч и спря след направата на няколко песни.

Шик Спайс

След като забременя, Виктория прекрати певческата си кариера и започна да се занимава с тотално различни неща.

Амбициозната дама се доказа успешно в модната индустрия. Под нейно име има марка дрехи, гримове, козметика, бижута, парфюми и дори автомобили. Не случайно всички я смятат за икона и еталон за стил. Милиони жени я имитират.

историята на Вики Бекъм

Виктория има две книги зад гърба си, които пожънаха огромен успех.

Виктория Бекъм кариера

Тя периодично се появява като жури в различни конкурси и предавания.

Най-важната й роля обаче сякаш остава една – тази на майка и съпруга. От близо 20 години тя е женена за известния футболист Дейвид Бекъм, от когото има две деца.

сем.Бекъм

Дейвид и Виктория Бекъм