Кое е най-лошото, което една жена може да ти каже

Кое е най-лошото, което една жена може да ти каже

Говорили сме много за женската аудитория и логиката, която върти един цял свят. Статистиката познава много случаи, в които мъжът наистина може да получи правилните сигнали, стига да не използва повече от една глава. И в този ред на мисли, кое е най-страшното, което можеш да чуеш от една жена? 

В класацията попаднаха реплики като „Вътре ли е?“, „Твоят е най-голям в компанията“ и разбира се „Харесвам те като приятел.“. Оказва се, че най-страшното няма нищо общо с полови величини и Паулу Коелю, истината е, че най-страшната реплика продължава да бъде:

„ТИ СИ ТОЛКОВА ДОБЪР!“

Причината за тази специална еволюция се крие във факта, че жените винаги обичат да подчертават по-сериозните качества на един мъж, когато ги виждат или търсят.

Като царици на преувеличаването, те спокойно използват други похвати, за да демонстрират промяната, такива биха могли да бъдат:

„Тренираш доста здраво, човек може да те обърка с професионален атлет.“

„Много си забавен, трябва да станеш комик!“ 

„Ти си най-добрият китарист, който съм виждала!“ 

Тоест, тя забелязва някакви качества, които се демонстрират, но и бърза да ги надгради достатъчно, че да заяви своята позиция. С други думи, това е заявка, че иска да усети теб, при това по всички възможни начини. Проблемът на „добрия човек“ е, че жената не само не вижда какво да добави в твоя полза, а може и просто да не иска, но и го използва по всяко време. Започваш да се чувстваш като „национална футболна надежда“ от дълбините на групите, семкаджиите казват, че всички много са те харесали, но никой не иска да те вземе в неговия отбор, а това е много тъжно. Когато жена ти го каже, разбирай, че няма нищо в теб, с което да изпъкнеш в нейните очи. Не влизаш в модела на красивите и интелигентните за нея. 

Приеми го като нормалното и възпитано отношение, което използваш, когато говориш на една жена. Нейното „Ти си много добър“ е практически същото действие. 

Тук идва и по-важната подробност, НЕ ТРЯБВА ДА СИ ГЪЗ с жените. Не казваме, че трябва да минеш към тъмната страна и да започнеш да строиш звездата на смъртта на балкона. Истината е, че това можеш да чуваш от конкретна жена, а не от всяка следваща. Това не е битката, в която трябва да покажеш черните дрехи в бялата душа – тцъ! Лошите юнаци или онези, проявяваща кретеноидни главоболия, често не получават момата. Докато печелят с увереност и показват, че могат да бъдат достатъчно силни в една връзка, негативните и останалите селски прояви започват да изпъкват под визията на лошото момче. 

В този ред на мисли, това е проклятието на добрия човек. Той може да е много добър, много усмихнат, много позитивен, но просто е добър, а жените искат нещо повече от това. Не видят ли нищо по-силно от доброта, просто не очаквайте да яздят бялото пони допълнително…