Това бяха най-атрактивните абитуриенти от Пловдив тази година

Изминалата седмица бе повече от колоритна в цяла България, а причината за това беше приказката, наречена „Абитуриентски балове 2019“. 

От Trafficnews.bg се постараха да ни запознаят отблизо с всичко случващо се по червените килими, постлани пред големите хотели в Пловдив. Празничната атмосфера в града включваше гръмко преброяване от 1 до 12, рев на мотори и автомобили и…много стил и блясък.

 

Въпреки, че баловете вече са в историята, емоциите на зрелостниците от Випуск 2019 продължават в социалните мрежи.

Магични кадри, заснети от най-добрите фотографи под тепетата, успяват да застопорят погледа на всеки слайдващ във Фейсбук и Инстаграм.

Думите са излишни, затова ви оставяме да се потопите поне за миг в обаянието и великолепието, което обгърна Пловдив в последните дни на месец май:

Дебора Георгиева – Френска езикова гимназия „Антоан дьо Сент-Екзюпери“.

Красавицата се спря на елегантна рокля в светъл цвят и сваровски камъни, която е купила от чужбина, докато е била на почивка. Тя е популярна под тепетата с изявите си в сферата на модата, но в момента изцяло е съсредоточила вниманието си върху кандидат-студентските изпити. На своя бал, тя прикова погледите и с красива прическа, допълнена от нежен аксесоар, както и грим, подчертаващ чертите на лицето й. Местата, на които Дебора се спря за своята фотосесия, бяха Гребната база и Стария град в Пловдив.

Петър Главчев – ПХГ,,Св.Св. Кирил и Методий“ 

Синът на рапъра Ванко 1 също показа повече от елегантна визия на своето завършване. Футболистът заложи на черен костюм, бяла риза и черна папионка. 

Той събра близки и приятели в пловдивския ресторант „Миконос“, където вдигна шумно парти. Погледите, обаче несъмнено събра малката му сестра – Ивана Главчева, която бе ослепителна за специалния ден. Облечена в малка черна рокля, красавицата се закичи с приза „талисман на вечерта“. 

Известен със страстта си към тузарските автомобили и бързите скорости, Петър Главчев се появи на бала си с бял Ролс Ройс Фантом.

Аглая Чернева – ЕГ „Пловдив“

Като истинска кралица, пред Новотел Пловдив, се появи чаровната Аглая Чернева. Дъщерята на доктора с парфюмериен нюх д-р Стефан Чернев прикова погледите и вниманието с дълга рокля в цвят бордо, дело на дизайнерката Пембе Кенан. Визията й бе допълнена с уникален грим от гримьора Слави Стоянов, с което Аглая изглеждаше като току що излязла от страната на чудесата. Госпожицата усилено се готви за изпити и желае да продължи с фармация в Медицинския университет в град Пловдив.

Стефани Вранчева – ЕГ „Пловдив“

Не по-малко ослепителна бе и една от най-добри приятелки на Аглая – Стефани Вранчева. За големия ден тя се открои от всички останали със свежа рокля, подчертаваща младостта й. Тоалетът, дело на моделиерките от ателие „Дорети“, бе в млечносин цвят, а в горната си част – покрит с множество бледорозови цветя. За макиажа си, младата дама също се довери на Слави Стоянов, който избра грим, допълнен с много блясък.

Майсторът на обектива Мирослав Чобанов, пък засне удивителна фотосесия, а локацията бе едно от най-актуалните и красиви места край Пловдив – Парк и СПА Хотел Марково. 

Никол Бурджиева – ЕГ „Пловдив“ 

Черна рокля от красива дантела облече и Никол Бурджиева. Русите коси на абитуриентката перфектно се открояваха, падайки небрежно върху класическия и винаги модерен цвят на тоалета. Изящни бяха и бижутата и аксесоарите на зрелостничката, които придаваха изцяло завършен вид на цялостната визия. 

Александър Колев – Френска езикова гимназия „Антоан дьо Сент-Екзюпери“ 

Лукс и класа показа и сина един от най-известните  пловдивски адвокати и собственик на няколко заведения под тепетата – Георги Колев – Александър. „Моят абитуриент…Успех моето момче !!! Обичаме те !!!“ – написа гордият баща и публикува снимка с абитуриента. Александър позира облече в черен костюм и бяла риза, а адвокат Колев е в пълен контраст, с тоалет в светлата гама. 

Младежът ще продължи образованието си с право.

Милица Вълева – Математическа гимназия „Академик Кирил Попов“ 

Сред най-красивите абитуриентки тази година е и моделът Милица Вълева. Тя все още не е показвала професионалните фотографии от бала си, но ние ви представяме една нейната визия седмица преди това. По подобие на приказна фея Милица позира в рокля в светъл цвят и уникална прическа, допълнена с корона от живи цветя. Интересният и различен грим е дело на гримьора Бояна Петрушевска, а фотосесията на Илиян Илиев. 

Виктория Талева – ПГО „Ана Май“ , фотограф – AJ Petkov

Една от пловдивчанките с най-дългите крака и 2-ра подгласничка в конкурса „Мис България-Пловдив” 2019 Виктория Талева. Тя също се спря на дълга черна рокля, покрита със стотици пайети. Абитуриентката засне стилна фотосесия заедно с фотографа AJ Petkov в хотел „Тримонциум“. 

Пред неговия обектив застанаха още: 

Теодора Линева – ПГТ „Проф. д-р Асен Златаров“

Мелиса Кулова – ЕГ „Пловдив“