Български абитуриент, който стопи 186 килограма и изглежда страхотно на бала си-Снимки

Най-пълното българче се стопи! Свалил 186 килограма и с елегантна визия, 22-годишният Самуил Александров впечатли на абитуриентския си бал преди  броени дни.

Заради проблемите със здравето младежът прекъсва образованието си, но успява да завърши и да се наслади на един от най-хубавите дни в живота си.

А промяната на Самуил е наистина впечатляваща – той няма корем, лицето му не е подпухнало и отслабването му е драстично. Елегантният черен костюм допълва фантастичната му трансформация, а кадрите от бала затвърдиха впечатлението, че е положил неимоверни усилия, за да свали теглото си, писа „България Днес“.

 

Преди две години той тежи цели 276 кг, а в момента е около 90.

Съдбата на Самуил стана публично достояние именно благодарение на майка му. Руслина публикува сърцераздирателен статус във Фейсбук, в който разказа за едрото си дете. Младежът страда от метаболитен синдром и лечение за него в България няма.

 

Към днешна дата Сами е трениращо момче, чиито мечти са станали реалност.

 

„Откакто се помня, имам огромен проблем с наднорменото тегло, слаб никога не съм бил. В детството ми имаше много подигравки по мой адрес заради това, че бях различен. Децата не пропускаха възможност да ме наричат с всякакви обидни думи. Годините минаваха, бях на 17 г, когато в училище /тогава тежах около 160-170 кг/ получих и първата си паникатака точно в момент, в който около се бяха струпали  много хора от класа. Прибраха ме с линейка от училище“, разказва Саммуил.

 

През следващите 2 години той не ходи на училище, стои само вкъщи и се тъпче с вредна храна. След като се взема в ръце, не само започва да отслабва, но и отново тръгва на училище. И вече завърши средното си образование.