Тази картинка вече донесе много материална печалба – сега е ваш ред!

Тази картинка се разпространява в интернет и много от хората вече са постигнали материална печалба! Как работи? 

Чрез мислите си тя привлича енергия към себе си. Самата мандала, без вашето участие няма да генерира енергия.

Енергията в мандалата е по-голяма, толкова по-положителна е в мислите ви. Благодарение на отворения енергийно-информационен канал мандалата пренася енергия.

Можете да работите с мандала на всяко разстояние и по всяко време на деня.

Например, ако сте на път и не желаете да привличате нейния образ на публично място, просто съсредоточете мислите си върху фигурата, затваряйки очите си. Дръжте изображението пред очите си колкото можете. Мандалата е предназначена да направи човек по-щастлив и по-успешен. Следователно не трябва да се мисли, че използването ѝ може да има отрицателни последствия. Точно обратното – всичко се прави само за добро.

Мандалата събужда енергията и помага да усетите вкуса на живота и желанието за действие. Прекарайте повече време да правите това, което искате. Тъй като е важно човек да надхвърли страховете си и да направи нещо, което носи удоволствие. И като награда – пари! За да промените ситуацията към по-добро, трябва да се включите в неща, които карат сърцето ви да танцува и пее.

Не забравяйте! Основното е да вярваме! Ако наистина вярваш в това, което мислиш, какво правиш, за което се надяваш, тогава всичко със сигурност ще се сбъдне! Известно е, че мислите се материализират. Но само ако наистина искате и вярвате в тях.

Ако кликнете върху „Харесвам“ и „Сподели“, тогава ще отворите възможности за все по-нарастващи доходи, ще има промени в доброто в живота ви, а нещата ще вървят нагоре. Какво трябва да знаете, когато прилагате мандалата на практика Мандалата се управлява от човека, а не обратното.