Ето ги най-атрактивните абитуриенти до момента – пера и дантела, други се барнаха като за сватба (Снимки):

Абитуриентските балове текат с пълна сила, а в нета вече се появиха и първите снимки на най-атрактивните от абсолвентите тази година.

Випуск 2019 в Бургас бе един от най-атрактивните до момента – прави впечатление, че момичетата бяха заложили на червено и пепел от рози, а елементите бяха пепел от рози и дантела.

Момчетата пък заложиха на класически черни костюми, както и тъмносиньо и бордо – цветове, които се наложиха през последните няколко години.

момчета на бала

Момичетата, които се откроиха с избора си на модели, се бяха спрели на пищни кройки с луксозна дантела и перли, декорирани с щраусови пера.

По-смелите бяха избрали нестандартни и топли цветове – като жълто, а допълнителен блясък на балните рокли придаваха ръчно пришитите пайети, маниста и диаманти органза.

тазгодишните абитуриентнки

рокля с пера

На площад „Тройката“ момичета, приличащи на шаферки, заковаха вниманието на присъстващите. 5-6 девойки случайно бяха избрали роклите им да бъдат в нюанси на цвят пудра и пепел от рози.

абитуриентки в розово

В Перник пък абитуриентите минаха по червен килим като истински звезди – пред хотел „Струма“ завършващите Езиковата гимназия и 6-то училище бяха посрещнати като звезди.

дама от бала

Ето тази атрактивна визия обра точките на вечерта.

рокля на принцеса

А тази абитуриентка бе заложила на визията на Снежанка от приказката.

рокля в жълто

Видяхме и нещо по-смело – рокля в така актуалния жълт цвят.

грациозна абитуриентка

А това красиво момиче впечатли с грация и стил.

на червения килим

Тази рокля пък бе достойна за истинския червен килим в Кан – както и притежателката ѝ.

Призът за най-оригинално появяване на бала безспорно грабнаха абитуриенти от Смолян, които избраха да наемат за превоз до мястото на събитието…

автобус!с автобус на бала

Още много снимки може да видите в галерията ни. А ние продължаваме да следим за вас най-доброто от тазгодишните балове: