Завой на 180 градуса чака тези 3 зодии: до края на лятото ще се върнат при бившите си

Старата любов ръжда не хваща, са казали хората. Сигурно всеки от вас помни тръпката от първата любов – вихър от чувства, пеперудки в корема и всички съпътстващи усещания.

Това лято вещае точно това за три от зодиите – бурни страсти и любовен вихър. Ето кои зодии ще се върнат при бившите си до края на лятото: 

Лъв 

Лъвовете ще имат богат избор тази пролет и лято – няколко добри любовни шанса ще почукат на вратата им… Мили дами Лъвици, вие просто ще бъдете магнит за мъжете! Ето защо и бившите ви партньори няма да останат имунизирани срещу вас.

 Въпреки това, помислете два пъти, преди да дадете втори шанс на някого – звездите ви съветват да анализирате всичко добре. Може би е дори по-добре да се потопите в нещо непознато и непроверено!

хороскоп за любовта

Везни

Ако сте свободни и не сте в дълга и стабилна връзка, то със сигурност можете да очаквате завръщането на една стара и почти забравена любов в живота си. Тъй като в момента няма любов на хоризонта ви, можете да опитате отново, дори ако не храните изключително топли спомени за този човек. Преди края на лятото Везните ще имат добри аспекти в емоционален план, така че е сигурно, че решението ви ще бъде добро.

любовен хороскоп

Стрелец

Зад вас има няколко стресиращи месеца в областта на любовта, но най-накрая е време за нещо по-красиво! В началото на юни ви очаква изненада от човек, който веднъж ви е наранил в любовта. С извинението винаги има втори шанс, но вие не прощавате никому, освен ако не се потруди да ви спечели отново. Старата любов има шанс отново да заблести, но ако и двете страни са готови да направят компромис. Лятото със сигурност е страхотен период за Стрелеца, а вие привличате много любов към себе си – независимо дали стара или нова, решавате сами.

Коментари