Малолетната проститутка на Рибери мина по червения килим в Кан

В миналото тя беше малолетна проститутка, чието име се появи на първите страници на световните издания след аферата с френските футболисти Франк Рибери и Карин Бензема. Сега Захия Дехар е модел, дизайнер и актриса, която мина по червения килим на кинофестивал в Кан.

Изглежда най-тежките дни вече са зад гърба й, след като преди време тя призна, че е не е спряла да плаче половин година след сексскандала. Той избухна преди девет години, когато се разбра, че от нейните услуги на жрица са се възползваха мегазвездите на френския национален отбор, които бяха принудени да застанат пред съда и да отговарят на редица неудобни въпроси.

Рибери и Бензема рискуваха до 3 години затвор и глоби до 45 хил. евро, но обвиненията са секс с непълнолетна бяха снети от тях, тъй като се установи, че те не са знаели, че момичето е било на 15 години.  Самата Захия призна, че им е казала, че е на 18 години.

След “футболната афера” тя започна работа като модел за известните художници и фотографи Пиер Комоа и Жил Бланшар, както и за дизайнера Карл Лагерфелд. А сега вече е и актриса. Тя играе главната роля във филчма “Леко момиче” на Ребека Златковски, с който се появи на фестивала.