Изберете танцуваща двойка и ще разберете какво желае душата ви:

Изберете двойката, която ви харесва най-много и определете какво желае душата ви в отношенията

Двойка номер 1

Имате нужда от красива, светла, романтична връзка. Вие искате периодът на красивото ухажване да трае вечно, а вашият партньор да флиртува с вас, да ви прави комплименти, да ви подарява цветя и да усещате вниманието му.

Важно е да се чувстваш като истинска жена – сладка, закачлива, нежна.

Двойка номер 2

В отношенията ви е необходимо противоборство, противопостяване.

Вашият спътник не трябва да е по-слаб от вас. За вас са важни емоциите, така че вие ​​и вашият партньор отново и отново да се завладявате и побеждавате. Тази борба е пълна с чар, в която победеният щастливо се предава на милостта на победителя.

Двойка номер 3

Трябва да подкрепяте и да се грижите за една връзка. Имате нужда от силно мъжко рамо, партньор, който винаги ще ви поддържа и помага при решаването на проблеми. Ако вашият спътник се грижи за вас и ви подхранва, тогава ще блестите като красив диамант след умело шлифоване.

Двойка номер 4

Обичате класически отношения, зрели и силни, в които има доверие, разбиране, грижа един за друг. Също така, взаимното уважение е задължително, без това сте за никъде. Ако вашият партньор ви даде чувство на увереност в бъдещето, тогава ще бъдете абсолютно щастливи с този човек.

Двойка номер 5

Връзката, в която играете ролята на лидер, е за вас. Вашият човек трябва да ви позволи да го управлявате. В крайна сметка, вие сте динамичен, енергичен, активен човек. Вие влизате в ролята на домакинята, но вашият партньор, както изглежда, наистина харесва силни жени.

Двойка номер 6

Очевидно на този етап не се нуждаете от връзка. Вие сте в хармония със себе си и извън двойката. Харесваш свободата, действаш както искаш, ходиш с когото искаш и изглеждаш както искаш. Ако имате партньор, за вас е важно да приеме вашата независимост.