Жена си направи 50 пластични операции, за да заприлича на Анджелина. Резултатът е потресаващ – какво мислите? (Снимки):

Анджелина Джоли безспорно е една от най-красивите жени на планетата – неслучайно дами от цял свят се опитват да приличат на нея. Тази, за която ще ви разкажем днес, е стигнала по-далеч от останалите в опитите си:

19-годишният иранка Сахар Табар претърпява 50 пластични операции и отслабва до 40 килограма, за да стане като любимата си актриса Анджелина Джоли. Резултатът е толкова ужасен, че сравняват момичето с жив труп и героинята от филм на ужасите.

жена с 50 операции

Преди операцията, Сахар е красиво момиче.

 Но тя мечтае да стане като Анджелина Джоли и се решава на десетки пластични операции, за да се приближи до идеала си стъпка по стъпка в продължение на няколко години.

Табар имитира идоласи  във всичко, стигайки до крайности. Тя е на диета в продължение на много месеци, за да отслабне до 40 килограма при височина 146 сантиметра, и едва тогава тя започва с операциите.

иранка се прави на Анджелина

За по-голяма прилика със звездата Табар ползва ярък контуриращ грим.  Описвайки тази жертва на пластичните операции, някои публикации изрично поясняват, че това не е фотошоп.

жена иска да прилича на Анджелина

жертва на операциите

Въпреки, че момичето няма много постове в Instagram, 300 хиляди абонати вече я следват и тя прави реклама за корици и аксесоари за смартфони.

иранка иска да прилича на Анджелина

От средата на ноември Табар има и свой видео канал за всичко по света: с философски цитати, селфита, снимки и музика.

Сахар Табар

жена се обезобрази

иранка се обезобрази