Ето какво мъжете винаги забелязват във вас по време на секс. Всяка жена трябва да го знае!

Мъжете не ги интересува дали лакът на ноктите ви е олющен или одраскан …Въпреки, че искат да се покажат като истински „жилави момчета“ в леглото, мъжете обожават жени, които  изпълняват добре своята част от „работата“ и знаят да поемат инициатива. Обърнете внимание на тези неща, ако искате той да бъде доволен. Преди всичко, мъжете НЕ забелязват лакът на ноктите, сухата кожа или косъмчетата, които не сте успели да  премахнете от бикини зоната. Те отбелязват съвсем други неща, за които често не сте запознати.

Това са някои от тях: 

Инициатива

Разбира се, че мъжът ще забележи, ако жената не е твърде заинтересована или поне остава такова впечатление. „Помогнете ни да направим този момент перфектен“, казват мъжете. 

 

Движенията на тялото 

Ако сте „дърво“ или се притеснявате, за такива чувства няма място в леглото скъпи дами. От друга страна, емоционалната жена е много желана, защото тя възбужда мъжете. „Включете цялото си тяло, ще видите, че е много по- хубаво и вълнуващо“, открили момчетата за списание Women’s Health.

Погледът

Гледането в очите – перфектно

Поглед надолу (съмнение?), Поглеждане на собственото си тяло (несигурност?) И гледане наоколо (скука?) 

 

Скорошна епилация или секси бельо 

„Не съдим, ако няма нито едно от двете неща. Но ако има, тя ни разкрива, че предварително сте мислили за секса, а мъжете ще бъдат много щастливи, когато видят това. “