Цеци Красимирова в предсватбена треска

В предсватбена треска е Цеци Красимирова. Остават пет дни до венчавката й с американския милионер Майкъл Струмейтис и тя не спи от вълнение дали всичко е изпипано до най-малката подробност. Дори местни вестници в Каталуния вече определиха събитието като едно от най-бляскавите, които ще се случат в Барселона тази година.

Спряганата за бивша тръпка на Георги Иванов – Гонзо има армия от сватбени агентки, с които всеки ден репетира сценария на тържеството.

Важно е не само кога ще се появят младоженците сред гостите, но и редът на известните изпълнители, които ще пеят. 

На сватбеното тържество ще присъства и световна звезда, но коя ще е тя, е изненада за гостите. В Барселона вече са сестрата и майката на булката. Близки приятелки на Цеци издават, че тя е нервна и напрегната и много развълнувана от сватбата.За празненството освен всички глезотии са направени и специални фланелки с имената на двамата новобрачни.

Междувременно стана ясно, че шаферка на сватбата ще бъде дъщерята на Красимирова – Джудит. Изненадващо тя потвърди слуховете, че е гадже с един от най-добрите приятели на майка си – Мариан Кюрпанов. Джудит публикува снимка как се целува страстно с манекена. Още преди месеци се завъртя подобен слух, но тогава мнозина не повярваха тъй като дъщерята на Цеци е едва на 20 година, а Мариан е на 40. Изглежда, възрастта не е пречка за любовта, а Красимирова одобрява връзката им.