Дъщерята на Том Круз порасна и стана истинска красавица, а звездният татко не иска да я види от 6 години (Снимки):

Сури Круз е дъщеря на популярните актьори Том Круз и Кейти Холмс , а преди няколко дни навърши 13 години. Празникът премина без появата на баща й Том, който от шест години отказва да я види и да има какъвто и да е контакт с нея.

Том и Сури Круз

Сури бе снимана с приятели, излизаща от ресторант в Ню Йорк, в който тя отбеляза рождения си ден. Тя и баща й прекарват заедно само годините, когато е била малка, след което той ги напуска с обяснението, че вярата му в Сциентологията не позволява това.

 

Сури Круз на 13

Сури расте без баща си, когото не е виждала последните шест години. Въпреки, че баща й липсва в живота ѝ, Сури е весело момиче, заобиколено от любов от останалата част от семейството.

Сури Круз с майка си

Том Круз е един от най-ревностните последователи на тази вяра, която мнозина наричат секта. Той многократно е посочвал, че учението на Саентологията му е помогнало неведнъж в живота и се гордее с тази религия. Във вярата го въвежда първата му съпруга, Мими Роджърс, а заради същата тази религия бракът му с Кейти Холмс се провали.

Том Круз семейство

Мнозина смятат, че манията му по Сциентологията е странна, а актьорът рядко демонстрира личния си живот, така че все още не е известно, дали му е трудно да понесе факта, че не общува с дъщеря си.

дъщерята на Том Круз

дъщерята на Том Круз