Хороскоп за днес, 23 април-Пълен успех и много добри печалби за 6 зодии

ОВЕН

Днес е добре да овладявате нови знания, които може да приложите в практиката си. Нервен ден, който прави по-силно впечатление с успехите, които ще завоювате във финансовата сфера, бизнеса и обществените контакти. Избягвайте разправиите и се пазете от откритите си врагове, които може да проявят вероломство.

Не работете „на парче”.

Действайте стратегически.

ТЕЛЕЦ 

Оценете подкрепата на близките ви и ще се чувствате добре заедно. Сполучлив ден, характерен с удовлетворителни парични печалби, активна изява в личен план и осъществяване на заплануваното, както и много успешни контакти в обществените среди. Възможно е зa кратко време някой да издигне пречки на пътя ви относно преследването на цел. Ще ги преодолеете.

БЛИЗНАЦИ

Съобразявайте се с развитията в професионалния ви, социален и личен живот и планирайте конкретни стъпки за изпълнение на намеренията си. Вторник е успешен за реализация на лични, делови, финансови и административни ангажименти. Мнозина от зодията възнамеряват да се възползват от хитрост, но такъв ход може въобще да не се наложи. Належащо е обаче да отстраните наличните противоречия в приятелския кръг.

РАК

Общувания, подготовка за нови задачи, придобиване на знания и умения за много от вас. Много благоприятен ден за материални и финансови постижения, които наистина ще задоволят очакванията на мнозина, а контактите в близкия  приятелски кръг и в деловите среди, ще събудят у надежди за желан напредък. Последния ще реализирате чрез стабилна приятелска подкрепа.

ЛЪВ

Покажете уважението си към мнението и действията на хора, с които работите. Вторник ще е доста благоприятен и за Лъвовете от гледна точка на личен и финансов успех, но за всички от знака е почти задължително да не влизат в конфликти. Възникне ли момент на конфронтация с някого, ще последват проблеми, за които няма съмнение, че идват от влиятелна личност.

ДЕВА 

Професионални интереси ще ви срещнат с хора, с които ще работите върху съвместни проекти. Въпреки че отминалите дни бяха празнични и съответно почивни, напрежението при Девите не беше малко. И днес тази ситуация се задържа частично, но благоприятните влияния не са се отдалечили от нас, което гарантите материална и финансова сполука. Избягвайте конфликтите.

ВЕЗНИ

Възприемчивостта ви към нови знания и умения ще ви подтикне към подобряване на квалификацията ви. Не е изключено някои представители на Везни да се подведат по фалшиви сигнали за реализация на интересуващи ги въпроси,  но ще е добре за не им отдавате внимание. Действайте настойчиво и според преследваната стратегия, и няма да сгрешите. Денят вторник ще е силно печеливш.

СКОРПИОН

Денят не е подходящ за начало на нови занимания, но в общуването с колеги и хора от бизнеса ще обсъждате професионални и делови въпроси. Скорпионите не само, че не се сблъскват с проблеми, а вторник за тях се оказва толкова печеливш, колкото и за представителите на Везни. Късметът ви ще е безотказен през този, и всеки, който има да решава административни или други въпроси, не бива да пропуска възможността си за успех.

СТРЕЛЕЦ

С поведението, опита и уменията си оставате впечатление на стабилни и достойни хора, каквито всъщност сте. Проблеми за реализацията на целите си не се явяват и при Стрелците. Лошото днес е,че нивото на адреналина е превишило горната граница при мнозина, което ясно подсказва, че във вторник ще има кавги. Иначе денят е надежден, печеливш, и бележи началото на нов едномесечен период.

КОЗИРОГ

Старанието ви при събиране на информация и правене на анализи ще бъде възнаградено. И Козирозите не са изключени от благодатните влияния във вторник, които яко не действат градивно във всички посоки, то поне за финансови постижения и за професионална стабилност, укрепващата им мощ е извън всякакво съмнение. Успехът е ваш, но няма да сгрешите ако сте по-сдържани.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете полезни със знанията, уменията и опита си, насърчете и други към подобни прояви. Абсолютно сигурно е, че първият делови делник след празниците ще е напълно успешен за Водолеите. Ще отделите достатъчно време за деловата си реализация, но по-големият процент от времето си ще посветите на лични цели, имащи отношение предимно към близкия приятелски кръг.

РИБИ

Повлияни от развитията през последните дни в поведението на много от вас се забелязва промяна. Благоприятната звездна тенденция продължава разгръщането си, за да докосне и представителите на Риби,, давайки им шанс за благодатно развитие. Денят ще е успешен за целите ви. Мобилизирайте се и засилете спокойствието и твърдостта си, за да не се поддавате на  провокиращи дразнители.