5-те зодии, които са истински богини в леглото, няма мъж, който да не ги е признал!

Определено може да акжем, че жените от някоя от тези 5 зодии определено остават страстни и незабравими спомени в мъжете

В любовния ни живот срещаме представители на различните зодии, но има такива, които ни остават на сърцето завинаги. Те може и да не са били най-подходящите за дълготрайна връзка, за създаване на семейство и постигане на семейна хармония, но със сигурност с тях сме преживели или предстои да преживеем най-страстните си сексуални приключения, пише struma.bg.

Ето кои са те:

 

Телец и Скорпион

Това е една зодиакална двойка, в която и двата знака не могат да се наситят един на друг. Телците са нежни създания и срещнали сексуалната доминантност на Скорпионите, се стига до мощна страст.

За да се случат подобни взаимоотношения и извън спалнята – Телецът трябва да достигне стихийността на Скорпиона, а Скорпионът трябва да се адаптира към спокойствието на Телеца.

 

Близнаци и Стрелец

Тези два знака имат силна (не само физическа), но и дълбоко емоционална връзка. И двете зодии са социални, обичат да разговарят, особено след като са правили страхотен секс преди това. Единственото, което би могло да разклати този съюз, е желанието и на двамата да философстват до безкрай, без да се вслушват в мнението на другия партньор.

 

Рак и Козирог

Перфектно съчетание между сензитивността на Рака и силата на Козирога. Този съюз би могъл да бъде успешен в дълготраен период, когато Козирозите възприемат по положителен начин емоциите и чувствата на Раците, както и ако Раците нямат нищо против самостоятелността и решителността на Козирозите.

 

Лъв и Водолей

Един невероятен сексуален дует между Водолей и Лъв. Водолеят е свободолюбив, бунтовник, непризнаващ бариери, а Лъвът е кралят на света, харизматичен и авторитарен. Тази двойка притежава могъща енергия от страст, която е способна да им съдейства да преодолеят всички други несъответствия в характерите им.

 

Дева и Риби

Между тези две зодии съществува наистина нещо специално. Девата е почитател на реда, обича да контролира нещата, а Рибата харесва разнообразието, малко лекомислена и ненавиждаща рутината. И двата знака могат да научат много един от друг и да си дадат безкрай незабравими емоции не само в сексуално отношение, ако са достатъчно постоянни и всеотдайни във връзката си.

Коментари