6 неща, които никога няма да направите в хотел отново! Определено запомних номер шест!

Няма нищо по-прекрасно от престоя ви в хубав хотел. Не само, че всичко спретнато и чисто, а ви третират като кралска особа.

Те оправят леглото за вас, почистват след вас, а в някои случаи може дори да намерите цветя върху възглавницата си!Много от нас признават ползите от отсядане в хотел, но вие може да сте чували слуховете за проблемите, свързани с някои неща, които трябва да се избягват на всяка цена, когато се настанявате в хотел.

Следващите 6 неща са нещо, което всеки, който се настанява в хотела задължително трябва да знае.

Някои от тях може да изглеждат очевидни, но не подценявайте колко важни са те!

1. Да не се крещи на персонала на хотела

Независимо от размера на проблема, разговаряйте със спокоен глас. Работещите в хотела също са хора и те са там, за да ви помогнат, но не са ваши слуги.

2. Не използвайте дистанционното управление

Да, ще трябва да използвате дистанционното управление, но не забравяйте да използвате някакъв дезинфектант върху него на първо място. Изследванията показват, че дистанционното управление е най-мръсната точка в хотелска стая. Почистете го с дезинфектант или сложете пликче над него.

3. Да не викате на висок глас номера на стаята ви

Ако трябва да се каже номера на стаята във всяка точка по време на престоя си, запазете гласа си нисък. Казвайки високо номера на стаята направо каните нежелани гости.

4. Не оставяйте бижутата си наоколо

Може никой да не открадне бижутата ви от стаята, докато сте в нея, но ако ги оставит някъде, е по-вероятно да го забравите или да го изгубите зад шкафа.

5. Не слагайте вашия куфар на леглото

Вашият куфар трябва да седи само на земята и ако го сложите на леглото ​​поставяте мръсотията върху него. Не забравяйте, лицето ви ще бъде там скоро.

6. В никакъв случай не ходете боси в хотела

Възможно e да се сдобиете с гъбички в xoтeлcĸaтa cтaя, aĸo бaнятa нe e дoбpe изчиcтeнa, a пpeдпoчитaте дa шляпaте бocи. Cъвeтът нa cпeциaлиcтитe e дa нe xoдитe бocи в xoтeлcĸaтa cтaя, тъй ĸaтo мoжeтe дa cи нaвлeчeтe нeпpиятнocти c yпopититe гъбичĸи пo нoĸтитe.