Признаци, че една жена е във връзка с привидно добър, но лош човек

Няма съмнение, че една жена, докато е по-млада особено, мечтае за съвършения мъж, с когото ще живее цял живот. Ето защо тя търси в любимия си качествата, които счита за важни, за да изгради отношения, а по-късно семейство.

Има хора, които умело могат да скрият недостатъците си, което първоначално е трудно да се определи какви всъщност са те. В допълнение, момичетата са склонни да оправдаят недостатъците на избрания.

Мъжът се държи така, сякаш всички са му длъжни

Естествено, една жена няма да скочи от радост след думите: „Платих за обяда, а ти плащаш за вечерята.“ Също така се случва, че без да е изказано, може да се държи така, сякаш жената му дължи нещо.

Сигурен съм, че ревността е най-добрият показател за любовта

Струва си да се припомни, че мъжете, които още в ранен етап придобият чувство за собственост по отношение на жената, ще станат просто непоносими по-късно. Повечето жени казват, че са уплашени от ревнив мъж.

Накарая жената се чувства виновна, че не му обръща достатъчно внимание

Партньорът се държи егоистично и не го е грижа за семейството, работата на приятелките на жената. И, разбира се, тя иска да им обърне внимание и да не бъде вързана за него, но той няма да се примири с това. Проблеми възникват, когато той престане да разбира, че светът не се върти около него.

Купува само това, което харесва

Това може да се види при сравнение. Например, една жена иска подарък за себе си като подарък за рождения си ден, а партньорът й избира да ѝ направи подарък примерно тенджера, миксер, или нещо което той харесва. Ако той не е разбрал какво харесва жената, или от какво има нужда и за какво си мечтае, а прави подаръци, които не харесва, или не са за нея лично, това означава едно нещо, че той не се интересува от желанията и вкуса на избраницата си, а само от своите.