Седмичен хороскоп за периода от 22 до 28 април-ОВЕН Значителни възможности,ТЕЛЕЦ Силен шанс, но и проблеми

Овните действат нахъсано по целите си, а Телците разполагат с истински шанс, но ще се сблъскат и с трудности. Близнаците да се възползват от уменията си да действат умело, а Раците са раздвоени и несигурни. За Лъвовете започва отличен етап, какъвто е характерен и за Девите. Везните осъществяват намисленото, а Скорпионите се изправят пред истински възможности.

 Стрелците ще се ориентират правилно спрямо заобикалящите ги, а Козирозите и Водолеите утвърждават позициите си след решените проблеми.

Рибите разгръщат потенциала си.

Седмичен хороскоп ОВЕН

Значителни възможности

През настоящите дни не сте застраховани от финансови неудачи или затруднения в сферата на професионалната реализация. Предстоящото седемдневие е носител на значителни възможности за реализацията на делови и лични цели, както и за осъществяване на плодотворни контакти в обществените среди и професионалните сфери. Действайте последователно и не поемайте реализацията на няколко задачи или цели едновременно.Петък ще бъде нервен и не особено плодотворен. Събота, понеделник  и вторник носят финансов успех, а неделя е слаба. Следващите са напрегнати.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Силен шанс, но и проблеми

Симпатиите, на които ще се радвате ще ви импулсират да показвате най-доброто от себе си, за да радвате с постиженията си околните. Шансът за успешни действия в интересуващите ви лични и делови сфери е изразителен, но голяма част от Телците се раздвояват в предпочитанията си, а липсата на категоричност може да се превърне в преграда по пътя към успеха. Всички активно действащи по делата си реализират планираните си цели. Петък е слаб. Уикендът е печеливш и успешен. Понеделник е доста надежден, а вторник носи печалби с кавги. Сряда и четвъртък са тежки дни.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Действайте стратегически

Остротата на езика ви няма да ви донесе нищо положително. Бъдете сдържани в общуването, заложете на внимание и добронамереност. Близнаците са доказани във времето стратези и никой от зодията не може да отрече, че повечето от успехите си дължи на правилно приложената точна стратегия. Сега обаче ситуацията е малко по-различна, защото повечето от родените в зодията са колебливи и недостатъчно комбинативни. Петък ще бъде плодотворен, а уикендът ще бъде тежък и напрегнат. В понеделник успявате чрез повече усилия. Следващите дни ще са доста тежки и неприятни.

 

Седмичен хороскоп РАК

Колебливи и раздвоени

С култура и интелект ще привличате интереса върху себе си, а вие на свой ред ще има с кого да споделяте професионални и лични вълнения.  Преобладаващото мнозинство от Раците са доста колебливи относно начина за действия през предстоящата делова седмица, а липсата на готовност и решителност често са най-големите врагове на успешната реализация. За сполуката си по целите е препоръчително да се възползвате от връзките си в обществото Петък е благоприятен, но владейте нервите си! В събота и неделя следва да сте внимателни! Ще се сблъскате с проблеми. Следващите дни са успешни.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ

В началото на чудесен етап

Постиженията ще ви дават увереност смело да търсите и други пътища за развитие на идеите ви. Представителите на Лъв се намират в чудесен етап за реализация на делови цели, който се характеризира и с навременна подкрепа от влиятелни личности или от хора, на които разчитате в креативни моменти. Действайте убедително! Много хубаво е, че ще се разминете с пречки и разсейване. Овладеете ли и нервността си, успехът ще е пълен! Петък е доста нервен, каквито ще са понеделник и вторник. Другите дни ще ви радват със сполука.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА

Ново силно начало

Ако събитията ви поставят в нова светлина, не го приемайте като загуба. За вас започва много добро време за реализация, което гарантира мощен напредък в личен и социален план, осъществяване на желани цели и освобождаване от тежестите на миналото, както и нов подход към ценностите и стойностите в човешкия живот. Сигурно е, че това не може да се осъществи за една седмица. Настоящето седемдневие е начало на този продължителен процес, започвайки мощно в петък и събота. Следващите дни ще са напрегнати.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Осъществяване на планирани цели

Гледайте по-ведро на случващото се около вас, не се задълбочавайте върху неща, които не са толкова значими и ще се забравят бързо. Везните ще работят усърдно през седмицата за осъществяване на планираното и ще постигнат чудесни резултати. Мнозина от зодията се двоумят върху кое от делата, с които са се заели да концентрират усилията си. Според астрологическата схема е най-добре да се заловите със задачи, които вече са напълно проектирани, защото гарантират пълен успех. Петък е слаб, а уикендът е успешен. Много силен понеделник и успешна сряда. Другите са трудни.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Нови възможности

Продължава успешният ви ход. Събитията ще ви направят щастливи, предвид предстоящите ви изяви. Скорпионите се намират в началото на градивен етап, през който делата им – лични и професионални,ще се движат със завидна скорост и подобаващ успех. Онези от зодията, които възнамеряват да започнат работа някъде или да сменят настоящата си, разполагат със силен шанс за успех и могат безпрепятствено да го сторят. Петък бележи началото но промени. Уикендът е успешен. Понеделник и вторник са хубави, а сряда и четвъртък ще бъдат напрегнати.

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Добра ориентация

И през тази седмица вие няма да минете незабелязано от другите. Интуицията на Стрелците е доста силна в настоящия момент и огромният процент от представителите на знака безпогрешно улавят човеците с лошо влияние. Не споделяйте тази интуитивна информация, за да не си навредите. Седмицата е благоприятна за парични печалби и за повишена активност в обществените среди и тези на бизнеса. Петък е благодатен за всичко. Събота и неделя ще зарадват мнозина с парични печалби. Понеделник и вторник са успешни, а следващите са трудни.

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Утвърждаване на позициите

Времето и енергията, които отдавате на професионалните си дела ще ви възнаградят. Новата седмица е благоприятна за реализация в материалната сфера и за укрепване на личните позиции. Съвместните действия с хората от служебния или приятелския кръг са за предпочитане пред индивидуалните. Сега се намирате в период, който определено не позволява пълно разгръщане на личния потенциал. Петък загатва за началото на промени. Уикендът ще е успешен и благодатен. Напрегнати дни са понеделник и четвъртък, а вторник и сряда са променливи.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Укрепване на позициите

Без да губите времето си в излишни приказки, ще се съсредоточите върху набелязаните си цели и ще ги следвате. Преобладаващата част от Водолеите са в етап за укрепване на позициите. Освен чрез стратегия и интензивност, действията ви трябва да бъдат обвързани и с хора, които разполагат с възможности да ви помогнат и подкрепят. За бизнесмените от знака ситуацията е по-благоприятна, защото може да разчитат на мощна положителна намеса. Петък е напрегнат и ядовит, а уикендът е благоприятен. Добрите делници ще са вторник и сряда, а понеделник и четвъртък са тежки.

 

Седмичен хороскоп РИБИ

Разгръщане на възможностите

Замисляли ли сте се дали е нужно да проявявате загрижеността си към всеки и за всичко. Много добър етап за вашето делово и обществено развитие, който и за представителите на Риби разкрива значителни възможности за стабилизация в професионален и обществен план. Ще е добре да подновите използването на някои практики, които до преди време добре са ви служили, но сте ги изоставили. Петък и уикендът са много силни дни за сполуката ви. През делничните дни засилете вниманието си. Напрегнати са. Действайте усърдно!