Записи от хотелска камера разкриха цялата истина за Джени Суши и Кубрат Пулев!

Хотелска камера е заснела фриволното поведение на Джени Суши по време на купона след победата на Кубрат Пулев над Богдан Дину.

Това споделиха от „България Днес“ достигнали до двама източници, запознати със събиране на доказателства по случая.

Дженифър Равело, както е истинското име на журналистката, беше целуната по устата от Кобрата. Кадрите станаха най-популярното видео в САЩ през последния месец.

Те са гледани от милиони потребители и станаха причина за временното замразяване на боксовия лиценз на българина.

Адвокатите на Пулев вече са се заели да градят защитата. 37-годишният софиянец ще се яви пред Атлетическата комисия на щата Калифорния на 14 май, за да разкаже своята версия за случилото се. Там ще бъде и Джени Суши, която е представлявана от юридическата акула Глория Олред.

Защитата на Пулев има много солидни доказателства, с които ще си проличи фриволното поведение на Сушито по време на партито. В публичното пространство вече изтече един клип. В него се вижда как Джени Суши танцува в скута на здравеняк от компанията на Кубрат. Много по-пълна картина дава видеонаблюдението в лобито на хотела. Юристите на Кобрата не издават какво точно се е записало, за да изненадат Джени Суши.

Братът на Кубрат – Тервел, загатна в интервю за предаването „Код Спорт“, че кадрите ще разбият версията на американката за сексуално посегателство.
„Доколкото знам, нашият адвокат в САЩ е взел записи от камерите от последвалото парти след мача – на лобито в хотела, където седяхме и слушахме музика – разкри Тервел Пулев. – Ще се види нейното поведение. Това, на което ние сме свидетели с Кубрат и цялата компания. Бяхме 14-15 човека. Не съм притеснен. Не мисля, че съдия, дори и жена да бъде, ще одобри това поведение и ще приеме, че е Джени е сексуално насилена с тази целувка, ако присъства в компанията и продължава да се натиска на различни членове от нея.“
Анализът на Тервел Пулев има още по-голяма тежест, защото той завърши право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

От изхода на изслушването пред Калифорнийската комисия зависи спортното бъдеще на Кубрат Пулев. Той вече е възстановен от аркадата, получена преди 25 дни в мача с Богдан Дину. От раната е останал само белег. Кобрата има желание да се завърне колкото се може по-скоро на ринга, но за целта трябва да бъде оправдан от комисията.
 

Коментари