21-годишно момиче ядоса 74-годишното си гадже

74-годишният Миложко „Милкан“ Божич бе вбесен от 21-годишната си любовница Миляна Богданович, която симулирала секс с по-млад мъж върху пералня машина. Това се случило в сръбското риалити шоу „Parovi“ (Двойки).

Драмата се разиграла, след като продуцентите на шоуто вкарали в къщата, която прилича на тази в българския „Биг Брадър“, пералня машина.

Като я видяла, Миляна веднага я яхнала и подканила Миложко да се присъедини към нея.

За зла беда, той бил изпреварен от по-младия участник в шоуто Младен Вулетич. Той пъргаво се приближил до пералнята, вдигнал краката на Миляна и започнал да симулира сексуален акт. Това искрено вбесило Миложко, който засипал всички с класичеки сръбски попръжни.

Връзката между 21-гдоишната Миляна и 74-годишния Миложко датира от няколко месеца. Дамата твърдят, че правят секс почти всеки ден, а Миложко няма нужда от виагра. Миложко, от своя страна, само се подсмихва под мустак.

Сърбинът има три деца – на 40, на 35 и на 30 годишна възраст от първия си брак. Също така има и две внучета на 13 и 11 години. Миляна твърди, че винаги е харесвала по-възрастни мъже, а Миложко бил в идеална форма за възрастта си.