Дори и по 10 пъти на ден да се променя времето вече болките в ставите не ме тревожат!

Колко често гледаме реклами, в които ни се промиват мозъците колко са полезни зеленчуците и плодовете от Америка, Африка или Азия  и са много по-полезни от нашите родни!

 В действителност нашите зеленчуци  са изключително полезни и много  по-достъпни, макар и да ги пренебрегваме постоянно. 

Вземете, например, зелето : витаминният му състав е невероятен. Той е този, който помага в борбата с редица болести и разстройства.

Ако болките в ставите ви карат да се чувствате постоянно ужасно, без да можете да работите, да спите и просто да живеете нормално, а таблетките и мехлемите не са ефективни от дълго време, прикрепете листо от зеле на болното място.

 Противниците на традиционната медицина могат да бъдат възмутени.

Този обикновен зеленчук е склад на аскорбинова, фолиева и пантотенова киселина, което означава, че помага да се отървете от възпалението . Според съветите на традиционната медицина, прилагането на листа от зеле облекчават възпалението отлично. Достатъчно е да прикрепите листата само веднъж, за да облекчите симптомите на болестта, или всяка вечер в продължение на един месец, за да го излекувате.

Листата от зеле помагат за облекчаване на възпалението, укрепват ставите, анестезират засегнатата област и го дезинфекцират. Но не забравяйте, че в допълнение към външната употреба, зелето трябва да бъде включено и в диетата . Така че можете да предотвратите появата на болестта или да ускорите възстановяването, ако сте научили за лечението след това, пише „За жената“

А предимството е не само в състава и бързия ефект , но и в наличието на продукта. Можете да го закупите по всяко време на годината, а лечението ще бъде много по-евтино, отколкото с хапчета и мехлеми.

4 начина за лечение на възпалени стави

Всичко е много просто и ясно . Всичко, което е необходимо, е желание наистина да се промени нещо и, разбира се, листата от зеле. Вземете мерки.

Измийте листата. Направете няколко срезове. Загрейте ги в микровълновата печка . След това намажете слой мед. Този компрес трябва да се прилага върху засегнатата област. Увийте го в целофан и фиксирайте върха с превръзка, а също така увийте и шал. Повторете процедурата всяка вечер, оставяйки компрес през цялата нощ.

Комбинирайте една част от мед , една част от горчицата и три части камфорно масло. Поставете получената маса върху листа от зеле. След това го прикрепете към ставата. Както е в горната версия изчакайте 4 часа.

Измийте листа. Подсушете ги с кърпа. След това изстискайте. Листата ще дадат малко сок. Прикрепете към възпалението. Увийте с фолио, закрепете с превръзка и след това завийте с шал.
Счупете 2 таблетки аспирин. Свържете ги с 1 чаена лъжичка мед. Нанесете много върху възпалената става и покрийте с листа от зеле.

В процеса на лечение, ние ви съветваме да следите хигиената на кожата . Измийте зоната, която изисква грижа, антисептично. Тогава дермата няма да стане червена и ще предотвратите сърбеж.

Този вид терапия винаги е сравнително лесен. Много често дори експертите съветват използването на зеле, ако мазта е неефективна, а действията на някои хапчета не са достатъчни. Правете компреси редовно, тогава не трябва да страдате от болки в ставите, веднага щом промяната на времето се почувства. Дали познатите ви, приятели или роднини страдат от такова заболяване достатъчно често? Изпратете им тази връзка и им помогнетеда се справят с болката