Има само две бройки! Откраднаха уникално БМВ! Вижте акцията на видео!

Един от двата току-що доставени в Русия всъдехода BMW X7 бе задигнат посред бял ден от паркинга на дилър на немската марка в гр. Митишчи, Московска област, съобщава „Комсомолская правда“.

40-годишен мъж, станал свидетел на разтоварването на елитните автомобили, се възползвал от това, че ключовете били оставени на таблото, и необезпокояван поел на разходка с единия от тях.

Липсата на все още неразопакованата X-седмѝца била забелязана бързо и местоположението ѝ било установено моментално благодарение на вградения GPS-датчик.

Всъдеходът бил паркиран до супермаркет на 20-ина километра от автосалона, а за изненада на полицията крадецът вече бил задържан от охраната на магазина, защото се опитал да изнесе продукти без да плати.

По думите на похитителя, идентифициран единствено като 40-годишния Дмитрий, той смятал да се повози до вкъщи с елитния всъдеход с цена 9 млн. рубли (€123 380), но по пътя огладнял и понеже нямал пари, решил да се обслужи безплатно, пише Факти.бг. На страницата на крадеца във Facebook били публикувани множество снимки на BMW-та, за каквито Дима очевидно мечтаел цял живот.