Тя е на 18 години и е влюбена в баща си: Искам да се омъжа за него и да му родя деца

Те редовно правят секс, верни са един на друг и планират сватба. Това, което е странно в цялата любовна история е, че са баща и дъщеря.

Едно момиче от Северна Америка разказва, че с баща си не е била в контакт от 5 г., а когато отново се срещнали се влюбила в него.

Тя е плод на приключение за една нощ, а майката й, с която е израснала страдала от биполярно разстройство.

– Майка ми не ми позволи да вляза в контакт с баща ми, но когато станах на 15 години сама го намерих .Две години по-късно се запознахме, а на 18  установих, че физически ме привлича и тогава започнахме да се виждаме по-интензивно, разказва момичето, което твърди, че до сега никога не изпитвала такава привлекателност.

Историята на тази двойка продължава, когато дъщерята се премества при баща си и започва да живее с него.

С баща й си загубва девствеността много бързо след като се премества в дома му.

– Лежеше до мен, когато имах кошмари и ме галеше по косата. Много бързо усетих възбуда и започнахме да се докосваме, в края се стигна до секс, казва момичето.

– Не живеем в същия град с майка ми и се крием от нея, за да не ни докладва на полицията, но със сигурност планираме нашата връзка да издигнем на „високо ниво“.

Двойка скоро планира да се премести в Ню Джърси, където се позволяват кръвосмешение.

– Не разбирам защо хората имат нужда да съдят тези, които са щастливи. Ако не се вписват в моралният шаблон, тогава сме болни? Това е напълно абсурдно, обяснява младата американка.