Извади кирливите ризи и хвърли кралското семейство в паника! Бодигардът на Даяна призна, че е убита заради

Скандални истории за Чарлз и Камила излязоха наяве, ето за какво са се карали с Даяна

Скандални истории за принц Чарлз и Камила Паркър-Боулс видяха бял свят. Оказва се, че настоящата съпруга на принца се е считала за такава, още преди сватбата му с принцеса Даяна.

Бивш бодигард на покойната принцеса споделя, че още в първите години на брака си Ди е трябвало да търпи куп унижения.

„В Хайгроув и Кенсингтън отлично знаеха как стоят нещата.

Принцът почти не се отделяше от Камила, още в първите години от брака си. Бе изключително унизително и обидно за принцесата, да търпи всички да я съжаляват, или да се присмиват зад гърба й“, разказва той.

Кралската фамилия също не проявява разбиране към младото момиче, а кралицата — майка се отдръпва от нея, заради издънки на баба й. След като осъзнава, че няма как да се впише в двореца, а най-вече, че не е желана от собствения си съпруг, принцесата се превръща в истински кошмар за кралската фамилия. И ангел за обществото.

„Британците искаха постоянно да я виждат под светлините на прожекторите, но тя бе много повече от безгласна кукла. Докато Чарлз се криеше при Камила, Даяна стана звезда — поде битка срещу СПИН-а, води война срещу пехотните мини, помагаше на деца в Африка. Това го вбесяваше“, разкрива още бодигардът.

Той споделя, че докато Даяна не е понасяла приятелите на Чарлз и любовта му към полото, което смятала за „тъп“ спорт, той се заяждал с нея за това, че винаги е във фокуса на прожекторите, превръщайки го в безгласна буква. „Това влудяваше Чарлз и Камила. Той беше законният престолонаследник, бъдещия крал на Англия и мъжът, пред който трябваше да се прекланя цял свят. Вместо това, светлините на прожекторите винаги бяха върху съпругата му, отнемайки и малкото внимание, което му се полага“, разкрива още гардът.

Принцесата често е унижавана от съпруга си и любовницата му, които дори превръщат Хайгроув в свой дом, а Даяна често плаче на рамото на принцеса Маргарет в Кенсингтън палас. „Двете имаха толкова сходни съдби, че не беше трудно да станат приятелки. Ако някой разбираше Ди, то това бе именно сестрата на кралицата“, разказва бившия бодигард. Той споделя, че след инцидента по време на мач на поло, при който Чарлз си чупи ръката, той иска Камила до леглото си, прогонвайки Даяна от болницата. За нея това е последната капка и тя споделя, че повече няма да прави опити да спаси брака си. А Чарлз и Камила могат да правят каквото си искат. Както и тя.

Няколко месеца по-късно, докато тя е на ски ваканция в Лех, принцесата прави нещо странно — прескача през нощта терасата на хотелския си апартамент и изчезва безследно за часове, без никой да разбере. На сутринта се прибира, поздравява всички, минавайки най-спокойно през фоайето и изчезва в покоите си. До последния си дъх обаче отказва да разкрие, къде е била толкова време и какво е правила навън сама.