ДОКАЗАНО! Леонардо Да Винчи е българин! Ето коя е майка му! Изумително видео!

През 1080-а година България пада под византийска власт и целия български аристократичен двор отива в Италия. Това ни го разказа в родната къща на Леонардо Да Винчи, уредничката на музея, която казва ‘Вие знаете ли, че майката на Леонрадо Да Винчи е българка?“ и разказва следната история:

Същият този Самуилов род, който се изнася към Италия, се установява в централна Италия, затова се наричат булгари и до ден днешен има такива фамилии, макар, че италианците твърдят, че нямат нищо общо с България.

До ден днешен има един род, който се нарича – родът Фризига, който има документ от Ватикана за оригинален аристократичен произход от Самуиловия род – ето тези наследници отиват в университета в Болоня (да правят проучването).

Майката на Леонардо Да Винчи, за която самият той се прекланя пред нейната интелигентност – е посветена богомилка, пише „Портал 12“.

Това се знае от самия Леонардо Да Винчи, който макар да не казва, че тя е богомилка, той говори за Никодимовото Евангелие, което е богомилското евангелие и самият Леонардо Да Винчи става висш посветен в Ордена на Изтока, т.е. част от пазителите на най-висшето езотерично познание:

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО: