Помните ли сладката дъщеричка на Анджелина и Брад? На 12 е неузнаваема от хормоните (Снимки):

Спомняте ли си сладката русокоса дъщеричка на Анджелина Джоли и Брад Пит – Шайло? Малката красавица предизвикваше умиление сред феновете при всяка своя поява с родителите си.

От няколко години, обаче, Шайло Джоли-Пит се приема като трансджендър и е твърдо решена да стане мъж.

Преди няколко години феновете на двойката Джоли-Пит бяха изненадани от новината, че най-голямата биологична дъщеря на актьорите, Шайло, е решена да стане мъж . И ако тогава изглеждаше детинско, сега всичко става много по-сериозно.

12-годишното момиче вече приема хормоните, необходими за предстоящата смяна на пола, поради което тя започна да расте толкова бързо, че почти е настигнала майка си, чиято височина е 165 cm.

дъщерята на Анджелина

Видимо девойката придобива все повече мъжествени черти и фигура, както и бърз растеж. На снимката, направена на 27 януари 2019 г., се забелязва, че Шило почти е настигнала 165-сантиметровата си майка.

През последните години Джоли и Пит постоянно привличат вниманието на обществеността и то, за съжаление, не с ролите, а със скандалния развод и желанието на момичетата Шайло и Вивиен да бъдат момчета.

Анджелина Джоли с децата си

10-годишната Вивиен (на снимката в центъра) все още се ограничава до къса коса и дрехи, които приличат на мъжки

Шайло, обаче, е преминала към кардинални действия – взема хормони, които вече са започнали да влияят на нейната фигура.

Наскоро папараците успяха да уловят 43-годишната актриса в компанията на младата ѝ дъщеря на изхода от магазин за домашни любимци, разположен в Лос Анджелис. В образа на Анджелина нищо не се е променило – същата слаба фигура, облечена в черно. Въпреки, че има един детайл, който не се среща често в сегашната Джоли – усмивката.

Анджелина Джоли и Шайло

Шайло, също като звездната си майка, не изненадва с гардероба си за разходката – момчешките къси панталони, сив суитчър, скриващ фигурата, и жълта тениска. Момичетато носи маратонки, за разлика от ботушите с висок ток на майка си.

Фенове не пропуснаха да забележат, че само за няколко месеца бъдещият трансджендър толкова е дръпнала на ръст, че е почти равна по височина с Джоли.

Анджелина с Шайло

Ако погледнем трансформацията на това хубаво момиче, възниква въпросът – защо Шайло е решила да смени пола си? Едва ли ще узнаем отговора.

Ако момичето продължи да „расте“ с такова темпо, през следващите няколко години ще настигне баща си, Брад Пит, чийто ръст е 180 сантиметра.