Ето с какъв цвят на портфейла ще привлечете парите като магнит!

Избирайки „правилния“ портфейл

Портмонето/портфейла трябва да е специален, тъй като от това зависи финансовия успех.

Никой не иска да губи пари, за това толкова много хора се обръщат към биоенергията и нумерологията за помощ.

 Нумерологията ще ви помогне да разберете как датата на раждане е свързана с благоприятния цвят за портфейла. Факт е, че финансовото състояние зависи не само от активните действия, но и от ситуацията, от правилните „оръжия“.

Вашите мисли, външен вид и разбира се външността на портфейла ви са много важни неща.

Обща информация
Струва си да избягвате кръгли портфейли. Нека е квадратен или правоъгълен. Стандартният портфейл най-добре помага на собственика да предотврати финансови проблеми. В портфейла никога не трябва да свършват парите. Винаги трябва да има поне една монета и една банкнота. Стойността е абсолютно без значение. Трябва да имате малък талисман, който винаги да е във вашия портфейл. Не поставяйте там снимки, картички, визитки. За целта използвайте други неща. Портфейлът е място само за парите. Той винаги трябва да изглежда като нов. Ако се появят наранявания по кожата или още по-лошо дупки, тогава трябва да го смените възможно най-скоро.

Според датата на раждане можете да определите какъв цвят ще ви донесе късмет и финансово благополучие.

Трябва да изчислите личния си номер. Например, вие сте родени на 17.11.1998. Съберете всички цифри, докато получите число от 1 до 9.

1 + 7 + 1 + 1 + 1 + 9 + 9 + 8 = 37 

3 + 7 = 10. 1 + 0 = 1.  Числото, което се получи е едно.

Нумеролозите и специалистите по биоенергия препоръчват само три основни цвята за портфейла: червено, синьо и черно.

Портфейл от червен цвят. Червеният цвят трябва да бъде избран от тези, които имат число на съдба 3, 5, 7. Трябва ви червен цвят, защото това е вашият характер. Вие търсите вдъхновение в амбицията и се нуждаете от постоянно снабдяване с енергия. В тази връзка, червеният цвят, разбира се, ще бъде подходящ за вас. Енергията на този цвят ще бъде добре съчетана с вашите стремежи и желания, мечти и мисли. 

Портфейл от черен цвят. Това е цветът на мъдростта, а не на силата, както червено. За хората с числа 1, 2 и 8 е необходим черен портфейл. Хората като теб най-добре използват своя житейски опит. Вие разчитате на здрав разум, а не на интуиция. Черният цвят перфектно ви помага да се приспособите към желания режим, за да се отървете от излишъка. Това не означава, че не използвате шестото чувство – то просто не заема първо място в ума ви. Черният портфейл ще бъде в пълна хармония с вашия вътрешен свят.

Син цвят. Синьото може да бъде заменено с лилаво. Синият цвят събужда шестото чувство в човека. Вашата сила е случайният късмет и предчувствията. Синият цвят е идеален за активиране на почти всички вътрешни ресурси, ако сте родени под покровителството на числата 4, 6 и 9. Вие сте в състояние да намерите изход от най-трудните ситуации и такъв портфейл ще ви даде още по-голяма увереност.

 Не ходете всеки път с различен портфейл. Това е много важен аксесоар, който се свързва с вашето биополе.