20-килограмова китайка се храни само с мед и цветен прашец, за да изглежда „съвършено“ (Снимки):

Историята на тази млада жена и най-вече снимките ѝ взривиха преди време Мрежата от коментари. Дори въпреки факта, че китайците имат доста специфично разбиране за красотата, тази девойка успява да изненада и удиви своите сънародници.

Тя прилича на порцеланова кукла , която може да се счупи с едно погрешно движение.

слаба китайка

Красивата Алиен влезе в света на социалните мрежи като ураган и веднага привлече вниманието на потребителите заради необичайния си външен вид

.

20-килограмова китайка

китайка с вид на кукла

Тя не споделя коя е и с какво се занимава. Известно е, че е на 16 години и вероятно е от много богато семейство.

много слаба жена

Самата Алиен разказва на своите абонати как успява да постигне такива резултати. Момичето яде цветен прашец и мед, за да поддържа идеалното си тегло – 20 килограма.

момиче с вид на кукла

Тя всъщност е доста висока за китайска жена, съдейки по дългите ѝ крака. Въпреки това, не всички потребители повярваха в реалността на тази нимфа и започнаха внимателно да изследват нейните снимки.

момичето-кукла

На места откриват „плаващ“ интериор, който може би доказва, че красавицата не е усвоила много добре Фотошопа. Твърде големите очи и тънките крайници също могат да бъдат резултат от графична обработка.

китайка с вид на кукла

Но има твърде малко доказателства, за да я обвинят в измама. Остава да се изчака, докато някой снима тази кукла на улицата и публикува истински снимки в мрежата.

тя тежи 20 кг