Най-тайните желания в отношенията на всяка зодия: ОВЕН искат страст, която никога не свършва, КОЗИРОГ интимност и прегръдки

Какво наистина искате от връзката?

1. Овен (21 март – 19 април)

Искаш някой, който може да ти даде страст, която никога не свършва.

Вие искате връзка, където любовта винаги ще бъде топла и където няма липса на интимност. Вие сте много отворени, винаги готови да изразите чувствата и емоциите си.

2. Телец (20 април – 21 май)

Вие имате много силна и доминираща личност и тези силни черти показват вашите желания в една връзка. Винаги искаш да бъдеш този, който поставя водещата роля в една връзка. Не обичате да следвате правилата на някой друг, защото виждате това като слабост. Телецът иска да бъде във връзка с някой покорен и послушен.

3. Близнаци (22 май – 21 юни)

Често погрешно ви считат за твърде капризен и анти-социален, дори ако в действителност не сте такъв. Вие сте просто дълбоко емоционален човек, който е много тясно свързан с неговите чувства. Вие сте много привързан човек и имате същата същата жажда в една връзка. Ето защо Близнаците искат отношения, които винаги ви позволяват да покажете емоционална отвореност.

4. Рак (22 юни – 22 юли)

Вие сте много прост и скромен човек. Вие, като правило, се дразните от всичко, което „минава твърде далеч” и отива в някаква крайност. Искаш връзка, която се фокусира върху искреността. Останалото не е необходимо.

5. Лъв (23 юли – 22 август)

Разбира се, искате цялото внимание. Вие сте точно обратното на Рака. Искаш да си в центъра на една връзка. Имате нужда от взаимоотношения, които другите хора използват като пример. Искаш целият свят да говори само за твоята връзка.

6. Дева (23 август – 22 септември)

Обикновено сте малко срамежливи и по-сдържани от другите зодиакални знаци и затова взаимоотношенията са това, което искате най-много. Имате нужда от някой, който няма да бърза или да ви оказва натиск. Вие искате връзка, която ви помага да се чувствате в безопасност.

7. Везни (23 септември – 22 октомври)

Вие търсите нещо леко и свободно. Вие не искате да сте във връзка, която изисква твърде много внимание. Искате роман, който ще бъде устойчив, който не изисква много напрежение. Мразиш стресови ситуации.

8. Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Вие сте обратното на Везни. Докато Везни лесно приемат нещата, вие предпочитате различен, по-объркан подход към взаимоотношенията. Подобно на Скорпион, вие винаги търсите битка. Обичаш да си зает и обичаш да има интрига с другия човек.

9. Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Винаги искате да сте във връзка, която влияе на вашата личност. Вие по природа сте щедър човек и затова е важно да бъдете във връзка, от която ще получите същата възвръщаемост.

10. Козирог (22 декември – 20 януари)

Обичате физически интимна и любяща връзка. Искрено вярвате, че физическата любов е най-добрата проява на романтика. Тези физически прояви на привързаност са това, което наистина търсите в една връзка. Живеете за прегръдки, целувки и всичко останало, което може да направи кръвта ви по-бърза.

11. Водолей (21 януари – 18 февруари)

Вашето тайнствено желание във взаимоотношенията винаги е да бъде хладно, спокойно и ясно. Не обичате да действате импулсивно и сте алергични към драмата. Искаш връзката да бъде без глупости, без да се занимаваш с твърде много емоционална енергия.

12. Риба (19 февруари – 20 март)

Вие сте склонни да стоите в зоната на комфорт. Ето защо вие тайно искате да сте във връзка, която ви позволява да бъдете по-смели. Искате да бъдете по-предприемачески и смятате, че връзката ви винаги трябва да ви позволява да бъдете по този начин.