Ето как Кейт се намъкна под кожата на Кралицата с помощта само на една рокля (Снимки):

Любимата ни звезда напоследък безспорно е херцогинята на Кеймбридж , Катрин. Не само заради обществените си прояви, но и заради безупречния стил, който не пропуска да демонстрира на всяко събитие.

Видяхме я в палто с пелерина на Mulberry, дълга рокля от шифон на Gucci, блестящ аутфит от Missoni. Определено съпругата на принц Уилям много внимателно подбира всеки един детайл от тоалета си.

Стилистите на Кейт прекрасно знаят, как трябва да изглежда Катрин, когато се появява пред обществеността.

Кейт Мидълтън синьо палто

Кейт Мидълтън

Именно затова не приемат на сляпо предложенията на модните марки. 

На приема в Бъкингамския дворец в чест на 50-ата годишнина от обявяването на Чарлз за принц на Уелс Мидълтън херцогинята се появи в шифонова рокля в бледоментов цвят с яка.

Кралицата Майка и Кейт

По-наблюдателните веднага забелязаха, че тоалетът й наподобява роклята на Beulah, с която херцогинята за първи път се появи през 2012 година в джамията в Куала Лумпур: същата тъкан, същия цвят, но по-малко класически детайли. Но както се оказа по-късно, тази марка нямаше нищо общо с новия аутфит на Кейт.

Кейт Мидълтън ментова рокля

Заваляха въпроси кой е дизайнерът на стилния тоалет. Както стана ясно малко по-късно, ментовата рокля не е творение на нито един световноизвестен моделиер.

Тоалетът е създаден от личния шивач на херцогинята.  

Кейт в ментовозелено

В общоприетия случай, когато херцогинята на Кеймбридж поиска тоалет само за себе си, тя се обръща към дизайнерите, които променят дрехата, съобразявайки се с вкусовете й и изискванията на протокола. Като тази рокля, например:

рокля в бяло и червено

Кейт мидълтън рокля в бяло и червено

Случаите, в които Кейт се появява пред публика в дреха, дело на неизвестен шивач, са много малко. Най-често авторите на облеклото й винаги могат да бъдат идентифицирани с почти стопроцентова точност.

ментовата рокля на Кейт

За пръв път, обаче, ситуацията е различна. Херцогинята не само отказа да рекламира някоя конкретна марка, но и умишлено скри човека, който стои зад безупречния й образ. Това успешно успя да отклони вниманието от тоалета ѝ и да го насочи към човека, в чиято чест е организиран приемът.

Тази постъпка в известен смисъл бе изстрел право в десятката: тя показа колко дълбоко почита по-възрастните си роднини и уважава правилата на йерархия в кралското семейство. В крайна сметка, някой ден тя ще бъде на върха на пирамидата на властта.

Кейт мидълтън семпло и стилно

Съществува и друга, по-очевидна причина, поради която херцогинята се е обърнала към услугите на обикновен шивач – така прави и самата кралица Елизабет II. Известно е, че нейният личен асистент Анджела Кели  работи върху всичките й тоалети. В много отношения именно тя е създала съвременния стил на кралицата – класически, вечен и култов. Със същите епитети може да бъде описан и стилът на херцогинята на Кеймбридж.

В бъдеще Кейт ще стане кралица-консорт и изобщо не е странно, че се стреми да подражава на Елизабет II. Модните експерти отбелязват, че в момента Мидълтън изглежда много по-стилно отпреди. Така че защо да не затвърди успеха си с помощта на таен личен шивач, който всеки път ще създава специално за нея истински ексклузивни тоалети.

Коментари