Тези качества ви правят неустоими за мъжете

Въпреки че повечето жени се съобразяват с обличането, гримиране и тялото си заради себе си, а не за да се харесат на мъжете, трябва да признаете, че понякога ви интересува какво е това, което най-много привлича мъжете. Многобройни проучвания са се занимавали с тази тема, а днес ние ви показваме седем основни неща, които ви правят неустоими.

1. Блестяща усмивка

Едно проучване потвърди, че мъжете много се привличат от бели, чисти зъби. Именно, жълтите и изкривени зъби са оценени като по-малко привлекателни, а интересното е, че изкуствено избелените зъби не са оценени като по-привлекателни от естествените бели и поддържан зъби.

Затова няма нужда да давате пари за различни лечения – само следете хигиената на устата си. И гордо се смейте. 

2. Червено червило

Съдейки по проучванията, мъжете много се привличат от червеното. Наистина интересно отркитие е, че самите те не са наясно с това. Така че, учените препоръчват – червеното червило е хит. 

3.Фигура на пясъчен часовник

Въпреки че слабите момичета продължават да владеят модните подиуми, учени от Нова Зеландия са установили, че мъжките сърца владеят жени с фигура на пясъчен часовник. Именно, на мъжете им допада най-много, когато разликата между талията и ханша е доста голяма, а оптимално е 7:10. 

4.Висок глас

Може да звучи невероятно, но мъжете го обожават. Проучвания показват, че мъжете са по-привлечени от жени, които имат по-висок и „задъхан“ глас. Но имайте предвид, че това не означава, че трябва да започнете да говорите с детски глас – това никому не е привлекателно. 

5.Брюнетките печелят вечната борба

Русите може да се забавляват добре, но изглежда, че за мъжете брюнетките са „дългоочаквани“. Не само, че повече искат брюнетките, но и дължината на косата не играе почти никаква роля. 

6. По-малко грим

Едно интересно изследване доведе до резултати, които могат само да зарадват всички жени – мъжете обичат по-малко грим, отколкото мислим. На анкетираните са били дадени снимки на жени с различно количество грим и били попитани какво харесват повече. Учените също ги попитали и жените, а след това ги сравнили резултатите.

7. Дълги ръце

Вероятно сте чували, че дългите пръсти са много атрактивни, но дългите ръце? Е, учените казват, че ако имате дълги ръце, по-лесно ще привлечете мъжете.