Под бурката и фереджето: Как изглеждат в действителност най-горещите модели на арабския Vogue (снимки)

Всички знаем, че в Арабския свят е истинско светотатство да се показва женска плът. И все пак, там също имат своите модни списания и техните звезди от корицата.

Доскоро тези дами се появяваха порядъчно забулени, като едвам се загатваше техният сексапил, но само преди година нещата коренно се промениха.

Най-сетне консервативното арабско списание публикува любимите си модели Ашли и Палома, без да скрива нито една подробност от тялото им – включително целулита, закръглените ханшове и пищни гърди.

 

арабския Вог

Ашли Греъм на корица на Vogue

Ашли Греъм е добре позната на публиката, но за нейната партньорка Палома Елсесер се знае много малко. Тя е модел от типа „плюс сайз“ и предизвика истинска революция със знаменитата си фотосесия, на която се появи без паранджа във Vogue Arabia и извади на показ пищните си форми.

арабски модели

Палома Елсесер и Ашли Греъм на корицата на Vogue

Увереността в себе си ви прави по-щастлива, отколкото всяка диета, е мотото на новия брой на Vogue.

фотосесия на модели

фотосесия за Вог

Палома произхожда от многодетно семейство. 

Открива я визажистката Пет Маграт, която забелязала сайта ѝ в социалните мрежи. Така апетитната мулатка става модел и започва да се снима във фотосесии за бельо на марката Lonely и в реклама на спортни сутиени на Nike.

След това тя може да бъде видяна на колективна корица на британския вариант на модно списание.

Ето как изглежда революционната корица на арабския Vogue: 

пищен арабски модел

А ето и още няколко снимки след тази легендарна фотосесия от Инстаграм на моделката. 

овърсайз модел

Виждаме палома и в ревю на дизайнера Jacq Harriet. Тази неголяма инди-марка произвежда дрехи в едрогабаритни размери от типа спортен кежуал.

Палома арабски модел

В бански и спортен костюм от Maryam Nassir Zadeh. 

фотосесия пищен модел

Последната снимка на Палома се харесва особено много на фенките ѝ от plus size клуба и те аплодират модната марка Rag and Bone, че не се е уплашила от гънките по талията на моделката.

А вие какво мислите за пищните модели? Красиво или пошло е да показват недостатъците си (според някои) във фотосесия? Споделете в коментарите!