НАЙ – ДЪЛБОКО ПАЗЕНАТА ТАЙНА В БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 ГОДИНА

Скъпи сънародници, българе, роме и мюсулмане,

 Използвах да си събера акъла след коледните празници и студените зимни месеци, та да ви открия най – дълбоко пазените от вас тайни от 1989 година до днес. Те винаги са били пред очите ви, ама повечето май сте били и си оставате слепи.

 България 26 години се е управлявала от българи. Тя е суверенна държава, с демократична Конституция.

Ако я прочетете, ще видите, че всеки българин, навършил 18 години има право на глас. Когато отиде да гласува, според това, колко, и за кои сте гласували, избирате кой да ви управлява през следващите 4 години. Може и по – малко, ама повече не може. Тук не е Русия, да един да управлява пожизнено.Гласува се само за българи. От българи. Не се гласува за Сорос, САЩ, евреите, масоните, тамплиерите, илюминатите и рогатите. Не могат да гласуват Сорос, САЩ, евреите, масоните, тамплиерите, илюминатите и рогатите. Така, че вие избирате.

 А после тоя, где е избутал на преден план тия, где избирате, почва да ви пълни главите със Сорос, САЩ, евреите, масоните, тамплиерите, илюминатите и рогатите. Та да може на следващите избори пак да гласувате за тия, где той избута напред. Той е оня, где ви краде парите от данъците и от евроданъците. А вие псувате Сорос, САЩ, евреите, масоните, тамплиерите, илюминатите и рогатите. И се оплаквате. През сълзи. Че нема. Нема пари, нема работа, нема здраве, нема образование, нема съд, нема прокурор, нема полиция, нема армия … Нема и нема.

 А може да има. Просто трябва да си отворите очите и да не ви е страх. Тогава ще видите, че държавният служител също го е страх от вас. И то повече. Защото тях ги е страх единствено от това, да не загубят спокойствието и  сигурността, где я има благодарение на вас. Где не смеете да се озъбите, а стоите чинно навели глава пред чиновника, що не се сещате, че той зависи от вас, а не вие от него. А после ревете от Сорос, САЩ, евреите, масоните, тамплиерите, илюминатите и рогатите. И ревете, че нема здраве, нема образование, нема съд, нема прокурор, нема полиция, нема армия …

 И друго. Сорос не ви краде. Вие добре виждате кой краде. Манете големите крадци! Почнете от селските кметове! От общинските служби! Отнякъде трябва да се почне. После ще дойде ред и на големите. Те се крепят на дребните. И най вече на страха.

 А най – добре е да почнете от вас. От изхвърлянето на боклука. Домашния боклук. Само у кофите за боклук. И от превишената скорост и дребните тарикатлъци. С дребни тарикатръци се не борят големите тарикати. Те са на ваша издръжка, а не вие на тяхна.

 Та накрая да обобщя:

 Не държавата е направила от вас това, което сте. Вие правите държавата това, което е. И което тя прави с вас.

 Весели празници!

 пп.Дано и догодина не сте като рибките на снимката!

Автор: Деда Ванга, bradva.bg