Ясновидката на принцеса Даяна с важно предсказание за Меган и Хари

Сега ще ви разкрием какво прогнозира личната ясновидка на Лейди Ди за най-коментираната двойка във Великобритания през последните месеци. Гледачката хвърли истинска бомба с виденията си и успя да шокира голяма част от жителите на Острова.

 

Според Сали Морган Хари и Меган ще имат общо три деца, които ще се родят до шестата година от техния брах.

„Виждам три деца – момче и две момичета.

Сегашната им рожба ще се роди преждевременно“, прогнозира тя.

„Бебето обаче ще бъде щастливо, ще има чувства за хумор и ще е много интелигентно. Често обаче ще манипулира родителите си и ще иска да бъде гушкано през нощта, което пък означава доста безсънни вечери за Меган и Хари“, казва още Сали.

В ексклузивно интервю Сали- един от доверените мистици на Даяна преди смъртта й през 1997 година споделя: „Меган ще бъде пълната противоположност на Кейт Мидълтън като майка. Тя няма да представи бебето в първите часове след раждането му. По-натам обаче с гордост ще показва детето си на различни събития. Бебето ще има къдрава коса, която ще бъде по-дълга“, споделя тя.

Според гадателката името на детето няма да има нищо общо с традиционно спряганите имена. „Ще има препратка обаче към принцеса Даяна със средното име на детето. Ако то е момиче, има вероятност дори да бъде кръстено Даяна“, казва Сали. Според нея едва година след раждането на първото им дете Меган и Хари ще обявят, че очакват второ.

 

„Синът, който ще имат, ще бъде като баща си – ще е в армията. Двете им дъщери ще се увличат по изкуствата. Едната ще бъде склуптор или художник, а другата актриса – точно като майка си“, предрича Сали.

Според Сали кръстниците на детето ще са Джордж Клуни и Серена Уилямс. „Кейт и Уилям много ще подкрепят и помагат на младото семейство. Често ще им дават съвети“ смята гадателката.

Според нея Меган и Хари честичко ще посещават Африка, за да избягат от големия медиен интерес към тях. „Там ще си купят жилище. Хари много харесва континента и ще прекарват все повече и повече време там“, предрича Сали