Сега е ясно защо Кейт Мидълтън е толкова красива. Не можеш да избягаш от гена си – ето каква хубавица е майка ú, на 64 години. (СНИМКИ)

Кейт Мидълтън е родила три деца, но това въобще не се е отразило на нейната грациозна и фина фигура.

Кейт може да се похвали с талия като оса, стегнат корем и невероятно красиви крака. Разбира се, част от благодарността трябва да се отдаде на нейната упоритост и любов към спорта, но другата част от нея определено трябва да отиде при нейните родители.

От генетиката не може да се избяга! Как изглежда една жена, която успява да отгледа истинска херцогиня от дъщеря си? Запознайте се – Карол Мидълтън.

Карол Мидълтън

Въпреки факта, че Карол е бизнесдама, през 2011 г.

стана известно, че нейната прабаба е правнучка на сър Томас Блеккистън, а той е потомък на самия крал Едуард IV.

Нищо чудно, че Кейт Мидълтън толкова лесно се присъедини към образа на херцогинята, защото аристократичната кръв винаги е била в нея! Така че, направете сравнение на Кейт с майка й.

Само погледнете краката на тази 63-годишна красота! Някъде да сте виждали такива, нали? Може да се види, че физиката на Кейт наистина е като на майката.

Ами усмивките? И тук Кейт е като майка си! Милите черти на лицето позволяват на тези жени да бъдат по-близо до хората. Те имат доверие и желание да общуват с тях. Ако обърнете внимание очите им си приличат. Общите им черти са забележими.

В допълнение към генетичната прилика има много общо и в стила на жените. За официални събития, като всички членове на кралското семейство и близките им хора, те избират костюми, изработени от стилни тъкани и шапки. Трудно е да се говори за общ вкус тук, затова решихме да ви ги покажем, когато са в по-малко официални образи. И двете жени предпочитат широки рокли от естествени тъкани. Такива дрехи правят забележим акцент върху талията, с която и двете красавици могат да се похвалят.

Както можете да видите ябълката не пада по-далече от дървото. И това е много добре! Гледайки Кейт и Карол, е лесно да се разбере, че те са роднини. Дори по-скоро можем да ги наричаме сестри, отколкото майка и дъщеря. Браво, дами, красиви сте!