Излъгана съпруга хванала мъжа си с невръстната детегледачка, а след това…. (СНИМКИ)

36-годишната Сами Маршал от Уелс се оженила за 48-годишният сега Анди Телфорд през 2010 г. Двойката имала по три деца от предишни връзки и се наложило да наемат детегледачка. През 2014 г. Анди, тогава на 44 г.

, започнал връзка с 16-годишната по това време детегледачка Бет Иърсли. Съпругата му ги видяла и разкрила, но двамата любовчии с доста голяма разлика в годините се преместили заедно и се оженили през 2016 г., когато момичето вече била на 18 години. Сами Маршал решила най-после да се справи с болката в душата си и да направи историята си обществено достояние чрез изданието „Дейли Мейл“.

Домакинята Сами Маршал разказва, че си е помислила, че най-сетне е намерила сходната си душа, когато се омъжила за съпруга си и собственик на фирма за чистота Анди Телфорд през 2010 г., 12 години след първата им среща.

Майката на три деца отхвърлила предупрежденията от бившата жена на Анди, че той ще я остави за по-млада жена. Скоро, обаче била ужасена, когато предсказанието се сбъднало и той си тръгнал заради детегледачката Бет Иърсли, 28 години по-млада от него, само няколко години след сватбата.

Шокиращо, двойката била хваната да се целуват зад вратата на хола, докато самата тя била в къщата. След като бил разкрит мъжът си тръгнал и се омъжил за момичето, когато навършила пълнолетие две години по-късно. Новата семейна двойка вече има и две деца заедно.

Припомняйки си травматичната си история, Сами казва: „Това беше грешно на всяко ниво. Отвратително е.

– Чувствах се унижена и смутена, но повече от всичко бях бясна, че го допуснах в живота си и в живота на децата си“.

Тя споделя пред британското издание, че сега вече като че ли може да преглътне огорчението си и да се опита да потърси нови възможности, които ще осветлят живота й.