Изберете мъжа, който Ви харесва най-много и разберете какво се крие в дълбоко в сърцето Ви

Всяка жена има определен тип мъже, които я привличат моментално. Някои дами харесват мъже с умерен характер, други избират много по-мъжествени герои, тип мачо.

Но всички знаем, че е много трудно да се намери перфектният човек.

Понякога дори жените не знаят какъв е идеалният за тях мъж.

Днес ви предлагаме да разберете кой тип мъж е подходящ за вас и защо. Вижте снимката по-долу и изберете човек, който е най-атрактивният за вас.

1 Ричард Гиър от филма „Хубава жена“

Вие най-много оценявате интелигентността и предаността. Тези фактори са важни за вас в мъжката красота. Основното нещо в отношенията за вас е доверието. Вие сте една от онези жени, които имат една любов към живота. Вие сте посветени, лесни и гъвкави. Ще бъдете чудесна жена и майка. Но вашият партньор трябва първо да спечели доверието ви.

2 Павел Прилучний

Обичаш с цялото си сърце и душа. Но трябва да знаете, че вашият човек е свикнал с доброто, което правите за него и самите вие не оценявате усилията си. В отношенията, най-много цените романтичното. И този човек, който може да ви даде тази романтика, ще бъде наистина щастлив във връзката си с вас.

3 Бурак Йозчивит

 Вие сте много харизматична жена със силна личност. Но не обичате да го показвате във връзката, защото искате да бъдете с един човек, който е по-силен и доминиращ от вас. Вие сте много страстни и искрени. Очите ви могат да очароват всички. В отношенията, които предпочитате, сте щастливи когато вашият човек да поеме отговорност.

4  Вячеслав Тихонов

Искате да се чувствате комфортно и защитена до съпруга си. Вие сте способни да разберете и да прощавате на вашия човек. Но това, което в никакъв случай не можете да простите са измамата и предателството. Вие сте много женствени, неконфронтиращи и можете да намерите решение на всеки проблем.