Щастието не се купува: 17-годишната милионерка, която плаща на мъжете да са с нея

Нейната история напълно оправдава поговорката „щастие с пари не се купува“. Шотландската милионерка Джейн Парк спечели в лотарията „Евромилиони“ едва на 17 годишна възраст.

От тогава тя пръска парите си за коли, почивки и пластична операция. Въпреки това, дамата изглежда е разбрала, че богатството само повече усложнява живота й.

Всъщност дори е предлагала издръжка от над 77 000$ (над 130 000 лв) само за среща с нея. Не е учудващо, че след предложението кандидатите за сърцето й са започнали да изскачат от всеки ъгъл.

17-годишна милионерка

В сутрешно телевизионно шоу Джейн разкри, че е имало около 100,000 мъже, които откликнали на предложението й. „Мислех си, че ще бъдат около 100. Буквално са около 100,000. Аз и екипът ми ще трябва да седнем и да намалим бройката, но е толкова трудно. И съм все още сама на Свети Валентин, това не е нормално! Най- вероятно ще отида в Макдоналдс за бургер или нещо от сорта. Знам как изглежда, наистина разбирам, но е толкова трудно, когато си в моята позиция. Само на 23 съм и все още не знам дали мъжете са с мен от любов или заради пари.“Как мислите, може ли човек да