Майка и дъщеря помогнаха на инвалид, бяха пленени! Бити са жестоко, карали са ги да ядат от кофа!

Майка разказва за ужасяващия живот, с който се е сблъскала като „домашен роб“, след като тя и дъщеря й са били принудени да работят от бруталните им и жестоки съседи. Историята се развива в Ковънтри, Великобритания, пише в.“Мирър“.

Кейт Дагли и дъщеря й Карън Дженкинс били държани в плен, бити и гладували по време на ужасяващия период.

46-годишната жена и 27-годишната й дъщеря били разделени и им било заповядано да станат служители на 54-годишната Джийн Кели на пълно работно време, след като й предложили да й помогнат с домакинската работа, тъй като била в инвалидна количка.

За период от три седмици жертвите са били държани в отделни жилища, разположени на 7 мили разстояние, и многократно са били нападани с бейзболна бухалка. Хранили са ги от кофа с остатъци от храна, включително сурови тестени изделия. Кели и семейство й карали двете жени всеки ден да мият и почистват, да сменят пелените на бебето и да хранят кучето.

Полицията е спасила двойката, след като съсед чул виковете на Кейт Дагли за помощ. Двете жертви са вкарани в болница, страдащи от недохранване. Лекарите се страхуват, че няма да могат да ядат правилно храна. Майката има две фрактури на гърба, две счупени ребра и синини по лицето, а дъщеря й страда от тежки наранявания по лицето, счупена гръдна кост и счупен пръст.

На двойката им е давана по една цигара всеки ден като „заплата”.

„Трите седмици, в които бяхме държани разделени, бяха най-лошото нещо в живота ни и наистина вярвах, че ще умра“, споделя майката.

Изпитанието за двете жени започнало между януари и февруари 2016 г., след като Кейт се сприятелила с по-възрастната от нея Джийн Кели.

Първоначално двете семейства станали приятели, а Кели и съпругът й Майкъл завели майката и дъщерята на почивка, за да им благодарят за помощта.

Ужасът обаче започнал, когато Кели невярно заподозряла, че майката и дъщерята са откраднали от тях 50 паунда.