Животът е гаден

Животът е гаден

Kакто сами се досещате, днес дойде онзи специален момент, в който можем да разгледаме гадната страна на живота и онези специфични мигове, в които съдбата играе ламбада на твоите чувства. От друга страна е хубаво, когато всичко това не се случва на твоята глава и имаш правото да се порадваш на свободията, която имаш! Животът е гаден, най-вече за тези грешници!

Всеки ден от последните няколко години, съпругът ми ме кара да правя избор между него и неговата любовница. Той дори не ми дава нормална опция. Обикновено казва, че ако ще трябва нещо да го стресира, това трябва да е работата му, а не аз.

 

Разбрах, че приятел на брат ми, с когото спя редовно, получил разрешение да спи с други жени в неговата стая. Стаята на брат ми се намира точно срещу моята. 

Осинових нова котка, пуснах я в стаята, за да свиква с обстановката и когато се обърнах, забелязах отворената врата и котката, която се евакуираше от дома ми. 

След като изпратих цветя на жената, която много харесвам за Св. Валентин, намерих смелост да я поканя и на среща. За жалост не дойде, но приятелят ѝ се появи. 

В офиса получих изненадващ и мил жест на кутийка с курабийки, направени под формата на сърца. Оказа се, че са от майка ми, аз съм на 39 години, ако се чудите.

Реших да започна нова фитнес програма с мотивиращо 7-минутно загряващо видео. То щеше да ми помогне да вляза във форма. Лошото е, че не издържах и това време за тренировка. 

Получих четвъртото писмо, с което McDonalds ми отказват работа, при това кандидатствах за въпросната позиция преди 4 седмици. Разбрах от първия път! Изпитах оргазъм в най-лошия възможен момент, по време на секс с приятеля ми. Той самият заяви, че повече не иска да прави нищо с мен. Опитах се да му обясня, но уви. 

Уволнили жена ми от работа и в желанието си да се успокои, закупила 2 малки кученца. Горката пропуснала да се сети, че вече сме само с една заплата, а вкъщи имаме 3 деца под възраст от 10 години. Сега трябва да изхранвам 4-ма души, 2 кученца и също така да разхождам последните две. Не ме питайте нищо повече. 

3-месечното ми кученце започва да се напикава и нааква, когато не ме вижда за повече от минута. Поне си изяжда акото, но по-лошото е, че не мога да я взема с мен в магазина, а храната в хладилника намалява драстично. 

Отидох да взема приятеля си, с който имаме връзка от разстояние. Изминаха повече от 6 месеца и 4дни и затова време не съм чувала и дума от него. Той дори не се появи. 

Оказа се, че има спукана тръба в кооперацията и до следващите три дни няма да можем да използваме тоалетната. Познайте кой се наака пред водопроводчика в следствие на жесток грип. 

Разбрах, че всички мои приятели са ме излъгали на темата „Какво ще правим през уикенда?“. Оказало се, че всички са заети, защото са излизали без мен. 

Получих нов телефон и се зарадвах изключително много. Играех CoD и ядях Nutella. В това време звънна сестра ми, стреснах се и бутнах буркана директно върху новия ми телефон. Екранът се счупи, а тя звъняла, за да каже, че ми е пристигнал протектора на дисплея. 

Пътувах цели 2 дни дни, за да се видя с моя приятел и да му направя ранна годишна изненада за рождения ден. Заедно сме от 3 години, но така и не подозирах, че ще го хвана с друг мъж – двамата буквално се рейпваха, сякаш са в Brazzers порно. Едва сега разбрах, че е гей. 

Приятелят ми реши да ме напусне, за да бъде със сестра си. Не с моята сестра, а с неговата. 

Разбрах, че мъжът, с когото излизам от година, изневерява с бившата си и освен това е успял да я забремени. Като бонус, трябва да заявя, че терминът ѝ е на моя рожден ден. 

Поставях нови LED ленти под колата. Всичко вървеше по план, когато дойде баща ми и заяви, че иска да помогне. Успя да счупи всичко и след това ме остави без LED ленти. 

Използвах служебната тоалетна, когато очилата ми паднаха от главата и директно в тоалетната. 

Правех секс с приятеля си вкъщи, когато той не издържа и започна да крещи „О, майчице, чукай ме по-здраво, Ели!“. Ели е майка ми.