Мъж миел грешно пищова цели 24 години

Мъж миел грешно пищова цели 24 години

24-годишен мъж, отказващ да сподели името си по обективни прични, пристигнал в Секс клиниката (телевизионно риалити) с оплаквания за невероятни болки по върха на „меча“, както и от съвсем скоро време – есенция за убиване на всяка страст в жената. Проверката на д-р Наоми показва, че по члена има гъбички наречени „Смегма“. Поне знаем как се нарича всичко това. Пациентът споделил, че началото на кошмара започнал, когато кожичкта му не можела да се връща на правилното място след секс игри, както и след полирането на шпагата.

В началото липсвала болката, но след време започнал кошмара и определено причинявал сериозни болки. Вярвате или не, медицината препоръчва да дърпате кожичката и да миете питона при всяко посещение под душа.

Оказва се, че Зак (само това име присъства), е пропускал тази подробност в следващите 24 години и благодарение на това е успял да хване гонорея и и някои други не толкова прилични бактерии. Точно така, прихващането на такива прелести може да стане само с отказ да подмивате пистолета, а това не е никак приятно. Краткият урок по хигиена трябва да покаже, че всеки път, когато сте под душа, взимате сапуна и започвате да действате активно. Това е единственият начин да се разделите с натрупаните бактерии. Мислете за всичко това, като за онзи виц с „Намазваш главичката и го“. Тук сапунисваш главичката! Важно е!